Ostalo

27 godina mlađi: Prozvali su ih skandaloznim parom, no oni su strastvenim poljupcima dokazali da ih nije...

50-godišnjakinja nije naišla na odobravanje ove veze već na prozivke i optužbe da je njihova veza skandalozna jer mu može biti majka.

Tabloid.hr
21.11.2020 22:00

Poznata britanska voditeljica Melanie Sykes prije mjesec se dana spetljala s 27 godina mlađim vozačem gondole Riccardom Simionatom .

50-godišnjakinja nije naišla na odobravanje ove veze već na prozivke i optužbe da je njihova veza skandalozna jer mu može biti majka, a mnogi su joj poručili da bi se trebala skockati s obzirom na to da je ušla u šesto životno desetljeće.

Unatoč svemu, ona je dokazala da ne mari za negativne komentare, a to je potvrdila zajedno s mlađahnim Riccardom s kojim se strastveno ljubila u javnosti.

Melanie Sykes i Riccardo Simionato

(FOTO: www.profimedia.hr)

Melanie je za britanske medije izjavila da je sretna i da želi svima koji su je prozivali i optuživali da i oni nađu takvu sreću u životu jer se onda neće obazirati na tuđe živote.

Inače, ova je voditeljica poznata po preferenciji mlađih muškaraca. Prije Riccarda ljubila je 14 godina mlađeg pjevača Ollyja Mursa te golfaša Martina Kaymera koji je isto 14 godina mlađi od nje.