Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA VREMENA ZA SLAVLJE

'A gdje žuriš?': Jelena Đoković Novaku ovim stihovima čestitala 35. rođendan

Par je trenutačno u Parizu gdje Novak igra turnir, a Jelena mu je odlučila posvetiti objavu na društvenim mrežama. 'Sretan rođendan mojoj ljubavi', napisala je između ostalog

Image
Foto: Jelena i Novak Đoković
Antonija Šipušić/ 24.5.2022. u 19:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tenisač Novak Đoković trenutačno igra turnir Roland Garros u Parizu, a s njim je i njegova supruga Jelena Đoković. U ovim trenucima vremena za slavlje nemaju jer se tenisač fokusira na turnir, no bez posvete na Instagramu nije moglo proći. Novak je navršio 35. godinu, a Jelena mu je na tim godinama čestitala s prepoznatljivim stihovima.

“Aaaa gdjeeee žuriš bato bre?! Najbolje nam godine! Sretan rođendan mojoj osmici! To vrijeme u godini kada imamo isto godina! Stiže me! Sretan rođendan mojoj ljubavi, Novaku”, napisala je Jelena na Instagramu, koju su za ovo inspirirali stihovi pjesme “Bato, bre”. Dvojac se fotografirao ispred Slavoluka pobjede u Parizu, a drama koju su u Australiji prolazili zbog odbijene vize čini se puno daljom nego što jest.

Poznato je kako je Jelena Novakova najveća podrška, a njegovom profesionalnom putu posvetila je i svoj život što je dosad često naglašava u intervjuima. Ona je ta koja ga savjetuje i u odnosu s medijima. Dok su njegovi roditelji glasno protestirali i pozivali ljude na prosvjede zbog situacije u kojoj se Novak našao početkom godine, Jelena se oglasila tek u jednom trenutku. Poslala je metaforičku poruku, bez da se osvrnula na probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštivati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", napisala je na Instagramu.

Pratite Roland Garros na Eurosportu u sklopu PLAY Premiuma!

Upravo se čita

Image
AJOJ

Ostaju ili odlaze iz eksperimenta? Saša i Bojan na prekretnici, a ona s njim ne želi baš nikakav odnos

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SNIMANJE POD VODOM

Fotograf koji je snimio sada već čuvenu fotku otkrio: 'Severina se umalo utopila!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba