Ostalo

A zbog njega ekspresno ostavila Joea Jonasa: Gigi Hadid objavila dugoočekivanu fotku s dečkom Zaynom

S dečkom Zaynom je ne možemo nigdje vidjeti pa su fanovi bili oduševljeni kada je objavila njihovu zajedničku fotku

Tabloid.hr
24.03.2020 16:35

Manekenka Gigi Hadid još je jedna u nizu zvijezda koja na svom Instagramu potiče svoje pratitelje dane napuštaju domove dok se ne smiri situacija s pandemijom koronavirusa.

Dok je i ona u samoizolaciji, iz mobitela je izvukla neke stare fotke kojima je počastila pratitelje. Među njima se našla i fotka sa sestrom Bellom dok su još bile djeca, nekoliko fotki prirode, a fotkakoja je najviše zaintrigirala fanove je ona s dečkom Zaynom .

U komentarima su se fanovi osvrnuliupravo tu fotku i pisali kako im je drago što ih napokon vide zajedno. Inače je par u posljednje vrijeme održavao vezu u potpunoj privatnosti te smo ih rijetko mogli vidjeti zajedno.

Gigi i Zayn

(FOTO: Instagram)

Za one koji su zaboravili, Gigi i Zayn imaju zanimljivu ljubavnu prošlost u kojoj su nekoliko puta prekidali pa se opet vraćali jedno drugom. Sjećamo se 2015. kada je manekenka prekinula s pjevačem Joe Jonasom kako bi bila sa Zaynom. Čak je i Joe tada bio u šoku što ga je tako brzo zamijenila. "Jako je zanimljivo da je krenula dalje tako brzo. Mislim, zaista je bilo jako brzo", rekao je Jonas tada.