Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dečki, učite!

Adam Levine je pravi kavalir: Pogledajte kako je iznenadio suprugu!

Anđelica Behati Prinsloo u utorak je odradila jedan od svojih najvažnijih angažmana u godini, a njezin suprug Adam Levine, iako nije mogao biti tamo kako bi joj pružio podršku, svejedno joj se 'iskupio'.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 4.12.2014. u 11:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevač grupe Maroon 5, Adam Levine, još je jednom pokazao koliko obožava svoju novopočenu suprugu i kakav je džentlmen.

Manekenka Behati Prinsloo u utorak je odradila jedan od svojih najvažnijih angažmana u godini, a Adam, iako nije mogao biti tamo kako bi joj pružio podršku, svejedno joj se 'iskupio'.

Lijepa manekenka je s ostalim anđelicama prošetala pistom Victoria's Secret Fashion Showa u Londonu i ovo je bio prvi put da Adam nije sjedio u prvom redu i gledao njezin nastup.

Prošle godina pjevač joj je slao puse iz prvog reda i divljao pred svima kada je Behati izašla na pozornicu, a sve kako bi pokazao koliko je ponosan na svoju zgodnu suprugu.Kako ove godine nije mogao doći, naručio joj je veliki buket crvenih ruža koji ju je dočekao u backstageu, kako bi joj pružio podršku i čestitao na nastupu.

Behati se naravno pohvalila obožavateljima na Instagramu, a uz 'fotku' na kojoj pozira s ružama je napisala: "Imam najboljeg muža na svijetu."

Adam je uvijek bio poznat kao pravi ženskaroš i do sada je izlazio s brojnim manekenkama. 2011. godine, kada je sa svojim bendom nastupio na reviji, Adam je na pisti pratio svoju tadašnju djevojku, Anne Vyalitsynu.Ipak, čini se kako je Behati uspjela obuzdati ovog vječnog srcolomca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEPREPOZNATLJIVA JE

Ana Nikolić pokazala figuru nakon što je smršavila 50 kg: ‘Za moje mršavljenje odgovorne su tablete’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba