Ostalo

'Adele ima božanstven glas, ali je predebela!'

Proslavljeni modni kreator Karl Lagerfeld razbjesnio je obožavatelje planetarno popularne pop dive Adele kritizirajući njenu debljinu.

S.K.
09.02.2012 10:37

Proslavljeni modni kreator Karl Lagerfeld razbjesnio je obožavatelje planetarno popularne pop dive Adele kritizirajući njenu debljinu.

Pop senzacija Adele ostavila je svijet bez daha svojim glasovnim mogućnostima, no pažnju plijeni i svojim nekonvencionalnim izgledom.

U moru istih, plavokosih i pretjerano mršavih pjevačica, koje uglavnom nastupaju sa što manje odjeće na sebi, Britanka se opet izdvojila i svojim vintage izgledom.

No, očito ne misle svi tako. Priznati modni dizajner Karl Lagerfeld, koji je već prije privlačio pozornost javnosti rekavši kako je najgore na svijetu biti debel, nazvao je mladu slavujicu predebelom.

"Adele ima lijepo lice i božanstven glas, ali je predebela", napisao je kreator u svojoj kolumni za pariški Metro .

Obožavatelji, ali i brojne javne ličnosti, odmah su pozvale na bojkot Chanelovih proizvoda dok god Lagerfeld radi za njih.

No, 23-godišnja pjevačica se uopće ne uzrujava zbog kritika na račun svog izgleda. Štoviše, ona je dodala kako nema tog muškarca zbog kojeg bi krenula na dijetu i skidanje masnih naslaga.

"Nikad nisam željela izgledati poput manekenki iz magazina. Ja predstavljam većinu žena i ponosim se time", izjavila je lijepa Britanka i naglasila kako je njen posao pjevati, a ne nositi revije.