Ostalo

Adele skrivala dečka od prijateljica jer joj 'ne bi vjerovale': Ovo je bila njezina najveća briga nakon...

Adele, koja ima sina Angela s bivšim suprugom Koneckim, potvrdila je kako će podnijeti zahtjev za razvod još u travnju 2019. godine

L.K.
10.12.2021 09:00

Nakon što je objavila da se rastaje od bivšeg supruga Simona Koneckog , pjevačica Adele je otkrila kako ju je zabrinula reakcija obožavatelja na tu vijest. U intervjuu za britanski Rolling Stone kojem je krasila naslovnicu, pjevačica je priznala kako se pitala zašto ju njezini obožavatelji više ne vole.

Adele je iskreno progovorila i o svojoj vezi s dečkom Rich Paulom . Poručila je kako je naučila prihvaćati komentare iako ne vjeruje da su poputno istiniti ili točni.

"Kada vam se tako značajna stvar dogodi u životu, vaš um nekako zaista odluta i pitate se: 'Zašto me ne vole? Zašto bi to pisali, ako su me pratili 10 godina?'. Zapravo to i nije njihova odgovornost - njihova odgovornost je da, kao obožavatelji, žele dobru ploču i nadaju se mom glazbenom uspjehu. Uzela sam te komentare sa zadrškom nakon čega je sve bilo u redu", izjavila je engleska pjevačica Adele.

Adele, koja ima sina Angela s bivšim suprugom Koneckim,potvrdila je kako će podnijeti zahtjev za razvodom još u travnju 2019. godine. Od tada je u vezi sa sportskim agentom Richom Paulom.

Kada je govorila o početku nove veze, 33-godišnja pjevačica je rekla: "O vezi s Paulom nisam baš govorila svojim prijateljima jer sam to htjela zadržati za sebe. Nitko od njih mi nije vjerovao!".

U prvim danima nakon razvoda braka, Adele je rekla kako se u jednom trenutku "pomirila"s odlukom da bude sama.

Pročitajte još
Adele šokirala priznanjem: Njezin tim joj zabranio korištenje društvenih mreža, razlog je urnebesan

"Sjećam se da sam otišla na kat, umila se i legla u krevet. Osjećalasam veliku nadu. Bio je to prvi put da sam osjetilakakosam provelastvarno lijepu večer i bilo mi je sasvim u redu to što samsama u kući i krevetu. Nisam bilauzbuđena, ali sam se veselila nadolazećemdanu", objasnila je 33-godišnja Adele.

Odustala je od alkohola na šest mjeseci, planinarila je i išla na "zvučne kupke" - sve kako bi pronašla unutarnji osjećaj mira,

Adeleino osvajanje ljestvica nastavilo se jer je njezin posljednji album '30' postao je prvi album koji je prodan u više od milijun primjeraka u SAD-u kroz period duži odgodinedana.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Album jeprodan u nešto više od milijun primjeraka i to samo do 6. prosinca. Njezin četvrti studijski albumi dalje je na vrhu Billboardove ljestvice 200 najprodavanijih albuma.