Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KVARTOVSKI JUNAK

Adidasova škola trčanja pomogla i pomalo zaboravljenoj zvijezdi

Bili smo na novom Adidasovom eventu, na kojem nas je iznenadilo i jedno pomalo zaboravljeno lice. Kako se nekadašnji roker Rafael Dropulić Rafo snašao u trčanju?

RTL/ 29.9.2013. u 18:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko bi rekao da je spreman istrčati četiri kilometra dok ovako hladnokrvno stoji na startu! No, tu hladnokrvnost Rafael si može priuštiti, jer je dobro istreniran u Adidasovoj školi trčanja. To je, dakle, pokazao u Trnju na već dobro poznatom Adidasovom kvartovskom krosu. Nakon u oštroj kvartovskoj konkurenciji istrčanih kilometara, sam sebi može govoriti s Vi.

"Pa prezadovoljan sam, totalno, baš zadovoljan", kaže popularni Rafo.

Škola trčanja donijela mu je promjene zbog kojih Adidasu može reći hvala.

"Imao sam deset kila više i onda mi je to već onako bilo malo naporno. Kad sam počeo nisam mogao 50 metara istrčati", govori roker.

A sada je spreman za polumaraton na zagrebačkom maratonu, gdje treba položiti svoj pravi atletski test. Hoće li uspjeti? U Adidasovoj školi ne sumnjaju.

Kao i svi koji dođu u Adidasovu školu. Početnu nesigurnost polaznika uskoro zamjenjuje opravdano samopouzdanje.

"Svi oni u početku osjećaju strah. Oni ne shvaćaju da će nakon pola godine se, da tako kažem, navući na trčanje, da neće moći bez trčanja", objašnjava nam NedeljkoVareškić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svakodnevno su trenirali i ovi kvartovski junaci kako bi na važan dan krosa mogli zasjati. U Trnju je održan završni ovosezonski kros. No zdravoj zabavi nije kraj. S Adidasom idemo i na zagrebački maraton građana.

Dakle, sljedeći susret zakazujemo za 13. listopada. Mjesto - Trg bana Jelačića, događaj - zagrebački maraton. Vidimo se!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PAPAGAJ

Ovo je gost na svadbi Saške Veselinov i Đorđa Đokovića kojeg nitko nije očekivao: I kućni ljubimac je imao svoje mjesto

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba