Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dala otkaz victoria's secretu?

Adriana Lima donijela drastičnu odluku: 'Više se neću skidati'

Adriana Lima objavila je na Instagramu znakoviti post u kojem je objasnila da se više neće skidati iz ispraznih razloga

Image
Foto: ©guliver images/Wenn
Tabloid.hr/ 11.12.2017. u 13:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Adriana Lima dala je naslutiti da više neće nositi Victoria's Secret revije. Brazilska manekenka je jedna od najpoznatijih 'anđelica' koja njihove revije nosi od 1999. godine.

Naime, Lima je na Instagramu napisala da je dobila poziv za snimanje seksi videa koji će biti objavljen na društvenim mrežama. Iako je to već mnogo puta radila, jedna ju je prijateljica 'natjerala' da promijeni stav.

"Nešto se u meni promijenilo kada mi je prijateljica rekla da je nezadovoljna svojim tijelom. Počela sam razmišljati kako se svako jutro budim i razmišljam kako izgledam, i hoću li biti prihvaćena na poslu. I u tom trenutku sam shvatila da vjerojatno većina žena svakog jutra ustaje i pokušava se uklopiti u stereotipe koje nameću društvo, društvene mreže i svijet mode. Pomislila sam da život ne bi trebao tako izgledati. To nije ni fizički ni mentalno zdravo. Tako da sam odlučila napraviti promjenu. Više neću skidati odjeću iz ispraznih razloga" napisala je Adriana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zatim je prestala pratiti većinu svojih kolegica 'anđelica', službeni profil Victoria's Secreta i njihovog kreativnog direktora Eda Razeka čime je dala naslutiti da je dala otkaz. 

Upravo se čita

Image
VEČERAS JOŠ DVA VJENČANJA!

Neke mladenke na prvu razočarane: 'Probala sam, ali ne mogu biti fejk'

Priznala je da se i sama često osjeća nesigurno te da joj je dosta površnih vrijednosti. 

"Posao me stavlja pod ogroman pritisak da izgledam na određeni način i razmišljala sam kako mi žene moramo nositi ogroman teret. Dosta mi je nametanja, mi kao žene ne možemo nastaviti živjeti u svijetu takvih površnih vrijednosti. To nije fer prema nama, to nije zdravo, da nam društvo nameće kako da izgledamo ili se ponašamo. Hoću to promijeniti u ime svoje bake, svoje majke i svih žena prethodnih generacija koje su bile etiketirane, pod pritiskom ili pogrešno shvaćene. Napravit ću ovu promjenu tako što ću je najprije primijeniti na sebi. Ja sam uz vas", poručila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba