Play ponuda
Play ponuda
PJEVAČICA, A NE GLUMICA

Ako već niste, upoznajte sestru čuvene Hurem!

Umjetnička crta u obitelji Uzerli vidi se i na starijoj sestri Canan, koja je završila glazbenu školu i konzervatorij, te je sreću pronašla u pjevanju, za razliku od Meryem koja se uspješno posvetila glumi.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 13.11.2012. u 15:25
Play ponuda

Atraktivna Hurem iz RTL-ove hit serije "Sulejman Veličanstveni" ovih je dana s fanovima na svom Facebook profilu podijelila (staru) sliku zajedničkih trenutaka sa svojom starijom sestrom Canan Uzerli.

Nakon napornih snimanja u Turskoj, 29-godišnja Meryem Uzerli slobodno vrijeme uglavnom provodi sa sestrom koja je svoj poziv pronašla u jednoj drugoj umjetničkoj grani.

Canan Uzerli je završila glazbenu školu i konzervatorij, odradila je puno uspješnih 'izleta' u jazz i pop vode, pjevala u mjuziklima kao što su 'Jesus Christ Superstar', 'Martin Luther King Oratory' i 'The Seven Deadly Sins', a danas u Hamburgu predaje glazbeni odgoj.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

Za razliku od sestre Meryem, koja je glumačku slavu stekla u Turskoj, Canan je glavninu svojih nastupa odradila u Hamburgu gdje je pjevala u brojnim gradskim klubovima.

Unatoč geografskoj razdvojenosti, sestre Uzerli su jako bliske, te kao što se može vidjeti na Facebook fotografijama, svaki slobodan trenutak koriste za međusobno druženje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi show!

Ovo može samo Dara Bubamara! Na pozornici joj 'ispale' tangice i grudnjak, a ona fanove počastila 'vrućim' plesom

Play ponuda

Više s weba