Ostalo

Alec Baldwin dobio osmo dijete: Supruga Hilaria rodila je djevojčicu

Glumac je dugo bio u središtu tragične kontroverze kada je u listopadu prošle godine slučajno ubio snimateljicu na setu filma Rust'

RTL.hr
25.09.2022 13:00

Zvijezda "Saturday Night Livea", 64-godišnji američki glumac Alec Baldwin osmi put je postao otac.Njegova 38-godišnja supruga Hilaria Baldwin rodila je u četvrtak, 22. rujna, njihovo sedmo dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Ilaria Catalina Irena Baldwin .

Vijest da su dobili novog člana u svojoj velikoj obitelji objavila je u subotu na svom Instagram profilu sretna mama.

"Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš mali ostvareni san - Ilaria Catalina Irena. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom", napisala je Hilaria.

Podsjetimo, Alec i Hilaria su u ožujku potvrdili da će postati roditelji, a zajedno imaju još šestero djece: Carmen, Rafaela,Leonarda, Romea, Eduardate Mariju Luciju. Alec također ima i 26-godišnju kćerku Ireland s bivšom suprugom Kim Basinger.

Inače, Alec Baldwin jedugo bio u središtu tragične kontroverze kada je u listopadu prošle godine slučajno upucaosnimateljicu Halynu Hutchins iz vatrenog oružja dok je snimao film "Rust" te je tako usmrtio. Dobitnika Emmyja tužili su članovi ekipe tog vesterna u studenom 2021. za nemar, a obitelj nesretne snimateljice dva je mjeseca kasnije podnijela tužbu protiv Aleca zbog skrivljene smrti.