Play ponuda
Play ponuda
iza njega je težak period

Alec Baldwin objavio snimku s porođaja pa se oglasio nakon rođenja osmog djeteta: 'Oni su moj razlog za život'

Glumac je dobio sedmo dijete sa suprugom Hilarijom. Alec Baldwin i njegova supruga žene imati veliku obitelj

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 28.9.2022. u 18:00
Play ponuda

Alec Baldwin oglasio se nakon što je dobio osmo dijete. Djevojčica je vratila bar dio sreće u život slomljenog glumca, koji najteže dane života živi otkako je prije godinu dana u fatalnoj nesreći na setu filma 'Rust' slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins. "U protekloj godini moje srce je bilo slomljeno tisuću puta. Stvari u mom životu vjerojatno nikada neće biti iste. Stiže puno promjena. Ali moja obitelj me održala na životu. Oni su moj razlog za život. I Hilaria Baldwin također", napisao je glumac u dirljivoj posveti svojoj djeci i supruzi.

Baldwin je usto priložio i nekoliko fotografija svoje velike obitelji. Ovih dana Baldwin i Hilaria objavili su da im je stigla djevojčica. Dirljivu snimku netom nakon porođaja supruge, Alec je objavio na svom Instagramu. Na istoj Hilaria dijete grli i privija na prsi te plače uslijed navale emocija.

Malena je sedmo dijete Aleca i Hilarije Baldwin, a njegovo osmo - budući da je u nekadašnjem braku s Kim Basinger dobio kći Ireland, koja danas ima 27 godina. Godinama nakon razvoda od Kim, glumac je ušao u ljubavnu vezu s Hilarijom te s njom gradi jednu od najvećih holivudskih obitelji - barem kada je potomstvo u pitanju!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZIRALA SAMO U GRUDNJAKU

Bujne grudi u prvom planu: Ovako nam je Nives poželjela laku noć

Play ponuda

Više s weba