Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Emotivna objava

Aleksa Balašević objavio prvu fotografiju svoje nasljednice! 'Vera koja pobjeđuje sve...'

Sin pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića prije nekoliko dana dobio je kćer, a sada se na društvenim mrežama pohvalio i prvom fotografijom svoje nasljednice

Image
Foto: Instagram
T.M. / 24.8.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aleksa Balašević, sin preminulog omiljenog kantautora u regiji, prije nekoliko dana ostvario se u ulozi oca, a sada je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi ručica njegove novorođene kćeri Vere.

"Vera Balašević, dijete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobjeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spašava, Vera koja nas čini nepobjedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najljepši dolazak na ovaj svijet", napisao je Balašević na srpskom i slovenskom jeziku.

Podsjetimo, Aleksa i njegova supruga Nikolina vjenčali su se nedavno na crkvenoj ceremoniji tijekom koje je on nosio neobično odijelo sa simbolom ranog kršćanstva. Mladenka je u crkvi nosila maramu i jednostavnu vjenčanicu, a bila je tada u visokom stupnju trudnoće. Mnogi u Srbiji kritiziraju njegovo prakticiranje pravoslavlja. Balašević je veliki vjernik, a sa suprugom Nikolinom je hodočastio u Izrael, a tamo su se i zaručili.

“Zaručili smo se u Nazaretu. Nekoliko mjeseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo s episkopom Romanosom, božjim čovjekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam vidio neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću poslije hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam riječ, zbog čega se osjećam neopisivo dobro", rekao je tada Aleksa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba