Play ponuda
Play ponuda
GRDOVIĆ U METROPOLi

Alergija na bevandu je prošlost - odsad gledate novog Mladena!

Mladen Grdović u Zagreb nije stigao zbog porcije mode već zbog novog života. Uoči koncerta u metropoli najavljuje - dosta je skandala. Alergija na bevandu je prošlost - odsad gledate novog Mladena.

RTL/ 27.3.2014. u 18:28
Play ponuda

Iza njega je 35 godina uspješne karijere, i unatoč problemima, iskreno kaže - ne žali ni za čim! Mladen Grdović nam je otvorio dušu i priznao - sada sam novi čovjek!

Imate dugu, uspješnu karijeru, je li Vam došao nekakav trenutak, zasićenje i rekli ste evo meni se više stvarno ne da baviti glazbom?

"Baš evo, u ovo doba prošle godine sam bio u Australiji, imao sam 11 koncerata, ja kažem Lokinu nešto mi ne štima sa srcem, zbilja mi prekida srce, odmah sam išao na pregled. Ali uvatilo je lito, ja nastavio dalje, to je premor. Sada sam pauzirao, dobio sam pravu aritmiju srca", kazao je Mladen.

Jeste se prepali?

"Jesam, stvarno sam se prepao! Bio sam u privatnoj klinici u Italiji, na granici Hrvatske i Slovenije, fala Bogu da je sačuvano i mišići i žile, sve.To može biti i umor i stres i sveukupno!"

Omiljen među svima, Grdović ističe, Zadar mu je u srcu, ali nije ni Zagreb toliko daleko!

Kakav je osjećaj biti tata? Je li istina da to svakog muškarca malo raspekmezi?

"Mogu ti reć, mala voli Brankicu više nego mene! To je ljubav na kilometre! I kad ide ća, uvik kaže idem od naše kuće... Uvijek i zovem učiteljicu, Branka još i najviše, s njom kad priča ko da priča s Jelenom Rozgom".

Uživa u ulozi tate, a na pitanje bi li htio još djece, odgovara..

"Mi već kad imamo dijete, naše dijete je Sara. I koliko god je lipo, uvik moraš mislit na neke stavri, da se ne daj bože nešto desi. Što ću sada već u ovim godinama, pedesetima!"

Je li razmišljate o penziji, mirovini kao takvoj?

"Nema kod nas penzije, pjevač dok može pjevat i ima snage on je pravi... Nemamo mi penziju, ja sam sebi plaćam socijalno, mirovinsko i tako dalje...".

"Dosta dugo nisam bio na trgu, dosta dugo nisam bio! Živio sam na Knežiji 12 godina, sad sam već pet godina na Sigečici, ali čim dođe peti mjesec, idem na more".

Nije još otišao na more, ali je krenuo tamo gdje se osjeća baš kao kod kuće - na večerašnji nastup!

Cijeli intervju pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ponovno zabrinula obožavatelje

‘Najtužnija princeza’ nakon 6 mjeseci liječenja pojavila se u javnosti: Izgleda neprepoznatljivo

Play ponuda

Više s weba