Ostalo

Alessandra Ambrosio se dirljivom objavom oprostila od Victoria's Secreta

Lijepa Brazilka Alessandra Ambrosio u Šangaju je nosila svoju posljednju reviju za Victoria's Secret

Tabloid.hr
22.11.2017 14:51
Pročitajte još
Nakon 17 godina, 'anđelica' Alessandra Ambrosio posljednji put raširila krila?

Alessandra Ambrosio službeno se oprostila od Victoria's Secreta. Dan nakon revije održane u Šangaju, legendarna 'anđelica' napisala je dirljiv post na Instagramu.

"Riječi ne mogu opisati koliko sam zahvalna što sam imala mogućnost raditi za ovaj brend koji ispirira i mene i žene diljem svijeta. Ni u najluđim snovima nisam sanjala da ću odraditi 17 revija za Victoria's Secret", započela je svoj oproštaj, a zatim zahvalila izvršnom producentu revije, Edu Razeku ,i svojoj 'Victoria's Secet obitelji' na svim nezaboravnim trenucima.

"Bilo je jako emotivno jučer oprostiti se od mojih anđelica, ali napravile smo najveću i najbolju reviju dosad. I ne bih sve to mogla napraviti bez ljubavi i potpore svojih fanova. Jako sam ponosna što sam dio Victoria's Secreta. Volim vas zauvijek", zaključila je lijepa Brazilka.

Alessandra se s 19 godina prvi put pojavila na Victoria's Secret reviji. Bilo je to 2000. godine u Cannesu. Čak dva puta je nosila fantasy bra, nosila je i najteža krila i to dok je bila trudna s drugim djetetom, a bila je i prvi model njihove linije PINK.

U fotogaleriji možete pogledati gotovo sve njene kombinacije koje je za Victoria's Secret nosila kroz godine.