Ostalo

Alex Rodriguez tješio JLo nakon što je doživjela slom na koncertu: 'Nisam zadovoljna sobom'

Iako na pozornici sve izgleda 'kao po špagi', samo umjetnici znaju da se pogreške lako dogode

Tabloid.hr
08.07.2019 11:34

Jennifer Lopez trenutno održava svoju turneju pod nazivom " It's my party " u većim gradovima diljem SAD-a, a fanove je odlučila počastiti snimkom koja pokazuje kako nije sve savršeno kao što izgleda.

A onaj tko je bio tu kada ju je trebalo tješiti u najtežim trenucima je njezin zaručnik Alex Rodriguez . Nakon svakog ju je koncerta dočekao u backstageu i dijelio komplimente. "Ovo je bio težak koncert", rekla je Lopez nakon jednog nastupa kada se udarila mikrofonom u lice i počela krvariti.

"Bio je najbolji show do sada. Subotnja večer u Vegasu i svi ste "ubili"", rekao je njezinoj ekipi, a potom se ponovno obratio njoj: "Pokazali si da si pravi šampion. Bez obzira na sve, napravila si najbolji show do sada. Svaki put je sve bolje i bolje", zaključio je dok je grlio svoju zaručnicu.

No, Lopez se i dalje osjećala loše kada su njih dvoje ostali sami te mu je rekla kako nije zadovoljna sobom i krenula plakati. "Ti zaista ne vidiš koliko si odlična", rekao joj je na što je ona rekla da nikada ne zaboravlja stvari, a sada je zaboravila dio koreografije .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Nitko ne gleda korake. Svi gledaju koliko si prekrasna i kako odlično zvučiš", odgovorio joj je Rodriguez i pokazao kako je zaista pravi broj jedan fan i prava podrška.