Ostalo

Ovo je najgnjusniji razvod! Alice Evans tvrdi da će postati beskućnica zbog bivšeg supruga i njegove...

Ioan Gruffodd i Alice Evans mjesecima se vrijeđaju putem društvenih mreža. Sve je započelo u siječnju prošle godine, kada je Evans objavila da se razvodi, a sada je odlučila otkriti još detalja

T.M.
15.03.2022 10:15

Novac, djeca ili prevara najčešći su razlozi oko kojeg sesvađajubračni parovi, a nastavno na to problemi oko spomenutih stavki često se nastave i nakon razvoda. I dok neki jedva čekaju potpisati papire za razvod, drugi seteško nose s prekidom pa na sve načine pokušavaju vratiti izgubljenu ljubav. No, postoje i ona treća skupina koja svim silama pokušavauništiti osobu s kojom jenekada dijelilaisti krevet.

U središtu medijskog skandala trenutno se nalaze bivši supružnici, glumački par Ioan Gruffudd i Alice Evans koji se već mjesecima na vrlo neumjesni način svađaju putem društvenih mreža.

Glumica je sada napisala kako će uskoro s djecom završiti na ulici, a strah i suze, zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi, ne može sakriti.

Pročitajte još
Može li besramnije? Poznata glumica javno prozvala novu djevojku bivšeg supruga, objava zgrozila javnost

''Djevojčice i ja smo danas saznale da ćemo za dva mjeseca postati beskućnice. Moj bivši suprugje platio pozamašnusvotu da me ušutka, pa sam oklijevala podijeliti ovo, asada ovim istupanjem riskiram i svoj život. Suze su mi poteklezbog straha. Suze zbog mogućnosti da će srca mojih kćeri biti slomljena. One vole ovu kuću, a sad će nas izbaciti.Neće to biti kraj svijeta. Možemo naći neki stan i neko vrijeme plaćati najam'', napisala je na društvenim mrežama.

Inače, Ioan Gruffodd i Alice Evans mjesecima se vrijeđaju putem društvenih mreža. Sve je započelo u siječnju prošle godine, kada je Evans objavila da se razvodi. "Tužne vijesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da od sljedećeg tjedna napušta svoju obitelj. Kćeri i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je glumica u objavi koju je kasnije obrisala.

Ubrzo je postalo jasno da je ljubav propala zbog 21 godinu mlađe Biance. Optužila ju je da je preljubnica koja je imala odnose s njezinim mužem dok su još bili u braku, a pale su i jako teške riječi.