Ostalo

Alka Vuica odlučila je snimiti prvu žensku navijačku himnu

RTL
05.06.2014 17:51

Sveprisutna nogometna groznica zahvatila je i Alku Vuicu, koja je napravila prvu himnu ženskih navijačica - znakovitog naziva - Vatrene za vatrene!

"Pjesma je po meni, najbolja navijačka pjesma ikad napravljena! Ali u svakom slučaju je ženska, znači vatrene za vatrene. I to je najvažnije, ne znam je li ima neka ženska navijačka pjesma, mislim da nema. Vrlo je onako u ritmu, dobrom, ljetni hit, i eto posvetili smo našim vatrenima tu pjesmu".

Vatreni će zasigurno cijeniti Alkin trud, ali Alka, kao Alka, prepuna iznenađenja, pokazala je i svoju drugu stranu!

"Ja sam vatrena u svakom pogledu, i navijačica i sve, ali trebam istaknuti da prihod od vrćenja pjesme ide u dobrotvorne svrhe za naše poplavljene, tako da imamo i humanitarnu notu", dodaje Alka.

Vrckave navijačice odlučile su razbiti predrasude kako djevojke ne znaju puno o nogometu. Ruku na srce, možda ne znaju baš sve o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, ali zato znaju sve o našim nogometašima!

"Mene su jednom pitali želim li biti žena nogometaša, a ja sam rekla da bi voljela biti mama nogometaša, mislim da je to puno isplatljivije i manje stresno hahaha. Ali imamo mi zgodnih dečkiju, tu je naš miljenik Kranjčar.

"Ne bi izdvojila javno, mislim svi su naši dečki super, ali zaista. Imamo jednu od najljepših momčadi", izjavila je Tina Katanić, manekenka.

Više pogledajte u prilogu!