Play ponuda
Play ponuda
'NISMO PUNO PROPUSTILI'

Amal otkrila što je George Clooney radio s djecom za vrijeme lockdowna pa on objasnio: 'To im nekad može biti korisno'

"Naša djeca imaju četiri godine, a imali su dvije i pol kad je sve ovo počelo i nekako nisu propustili puno od ovog svijeta", rekao je glumac

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 5.10.2021. u 17:30
Play ponuda

Supruga 60-godišnjeg glumca Georgea Clooneyja, odvjetnica Amal Clooney je otkrila kako je glumac iskoristio pandemiju koronavirusa i lockdown provodeći vrijeme s četverogodišnjim blizancima Alexanderom i Ellom

Ipak, nije se samo igrao s djecom već je i režirao film 'The Tender Bar'. Budući da je poznat kao veliki šaljivac na filmskim setovima, odlučio je dio svog humora "prenijeti" na svoju djecu. 

Na pitanje novinara o tome kako su se snašli za vrijeme trajanja lockdowna zbog pandemije kroonavirusa, Clooney je rekao: 

Image
četiri godine nakon

Ponovno blizanci? Najveći holivudski zavodnik navodno ponovno čeka 2 prinove

Image
četiri godine nakon

Ponovno blizanci? Najveći holivudski zavodnik navodno ponovno čeka 2 prinove

"Bilo je baš dobro. Ali ti je loše radi svijeta i svega što se događa, ako me shvaćate. Naša djeca imaju četiri godine, a imali su dvije i pol kad je sve ovo počelo i nekako nisu propustili puno od ovog svijeta".

"Uglavnom je djecu učio raznim forama i spačkama. Ali vidjet ćemo kako će se to dalje razvijati", rekla je Amal. George je odmah dodao kako im to nekad u životu može biti korisno. 

S obzirom na to da Ama i George rade, privatni i poslovni život držali su pod normalnom isto kao i većina obitelji.

"Sretna sam što ima partnera koji me podržava u svemu. Često se seljakamo, ali uspijemo, tako da sam sretna", zaključila je prekrasna odvjetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA KONKURENCIJA

Ma kakva Helen, ovo su najbolje grudi svijeta!

Play ponuda

Više s weba