Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nije ih prijavila veterinarskoj inspekciji

Amber Heard pred sudom: zbog pasa joj prijeti kazna od 10 godina zatvora

Supruga slavnog pirata s Kariba Johnnyja Deppa, Amber Heard, naći će se pred sudom zbog optužbe da je prilikom ulaska u Australiju propustila prijaviti svoje pse Pistola i Booa veterinarskoj inspekciji

Image

Amber Heard

Foto: Instagram
Hina/ 16.7.2015. u 20:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

To je inače zakonska obveza svakoga koji u Australiju želi ući s kućnim ljubimcima ili drugim životinjama, priopćilo je u četvrtak ministarsvo poljoprivrede.

Prema ministarstvu, nadležnom za veterinarsku djelatnost, glumica i manekenka Amber Heard odgovarat će pred sudom zbog kršenja odredbi o karanteni.

Sudsko ročište održat će se u rujnu pred sudom države Queensland, a za kršenje odredbe o karanteni predviđena je novčana kazna, ali je moguća i zatvorska kazna od čak 10 godina.

Johnny Depp u Australiji snima peti nastavak Pirata s Kariba "Dead Men Tell no Tales", a njegovo ignoriranje veterinarskih propisa razbjesnilo je vlasti. Ministar poljoprivrede Barnaby Joyce je poručio da je vrijeme da se Pistol i Boo vrate u SAD, dok dio javnosti Deppa i Heard nazivaju "razmaženim i bahatim bogatunima".

Heard nije ostala dužna te je kazala da su si "ministar i neki drugi članovi vlade priuštili 15 minuta slave na račun" nje i Deppa. Također je pokazala da će izbjegavati "Down Under" što je više moguće.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi Top 5!

Nema više golotinje! Pogledajte najpoznatije cenzure!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba