Ostalo

AMBER HEARD U POTRESNOJ IZJAVI: 'Razočarana sam i slomljena, pogotovo jer je presuda stigla od drugih žena'

Glumica Amber Heard oglasila se nakon što je na sudu u Americi presuđeno u korist njezinog bivšeg supruga Johnnyja Deppa

Barbara Marinović
01.06.2022 22:12

Amber Heard već je reagirala na presudu porote koja je dosudila da mora bivšem suprugu Johnnyju Deppu isplatiti 15 milijuna dolara odštete zbog klevete. Naime, Depp je tužio Amber da ga je oklevetala i nanijela mu višestruku štetu - njegovoj reputaciji i karijeri. Porota je nakon 13 sati vijećanja donijela jednoglasnu presudu - Amber je s namjerom i zlobom djelovala kada je pisala tekst 2018. godine.

Pročitajte još
HEARD VS. DEPP Pogledajte Amber Heard uoči slušanja presude!

Potištena glumica slušala je presudu, a nakon toga zagrlila svoj odvjetnički tim i brzo napustila sudnicu. Nije dugo trebalo čekati na njezinu reakciju.

"Razočarenje koje osjećam ne može se izraziti riječima. Slomljena sam što ni ogromna količina dokaza nije bila dovoljna naspram moći i utjecaja koje ima moj bivši suprug. Još sam više razočarana što je presuda stigla od drugih žena. Ovo je korak unazad, u vrijeme kada su žene koje su istupale javno bivale posramljene i ponižene. Korak nazad za ideju da bi nasilje protiv žena trebalo biti uzeto ozbiljno. Vjerujem da su Johnnyjevi odvjetnici uspjeli u namjeri da porota previdi instituciju slobode govora i dokaze koji su nam donijeli pobjedu u Velikoj Britaniji. Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. No još sam tužnija jer sam izgubila pravo koje sam mislila da mi kao Amerikanki pripada - pravo da govorim otvoreno i slobodno", objavila je Amber na svom Twitteru.