Ostalo

Amber Heard u snimci iz 2015. priznala da je tukla Deppa i da ga je gađala loncima i vazama

Daily Mail dokopao se audiosnimke terapije na kojoj glumica i glumac pričaju o svom narušenom odnosu

Tabloid.hr
03.02.2020 13:44

Amber Heard tvrdila je na sudu da ju je bivši suprug Johnny Depp fizički zlostavljao tijekom 18-mjesečnog braka.

No, u snimci s bračne terapije iz 2015. do koje je došao Daily Mail glumica je priznala da je i ona udarala tadašnjeg muža.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Lupila sam te, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakav sam pokret rukom imala, ali dobro si, nisam te ozlijedila", rekla je Heard u snimci. Ismijala je Deppa koji se povukao tijekom kasnonoćne svađe rekavši mu: "Ti si takva beba, odrasti Johnny". Pritom je priznala da ga je gađala tavama, loncima i vazama.

"Otišao sam sinoćjer ne mogu prihvatiti činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše i da smo nastavili prošlo bi jako loše. Rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutno scena zločina", rekao je Depp.

"Ne mogu ti obećati da opet neće biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu", odgovorila mu jeHeard, koja je podnijela papire za razvod braka u svibnju 2016. zbog Deppovog nasilja.

Snimku koja traje dva sata snimila je Amber na svom mobitelu, a još uvijek nije poznato kako je procurila u medije. Na Twitteru je počeo kružiti hashtag #JusticeForJohnnyDepp kojim fanovi izražavaju svoju podršku poznatom glumcu.

Depp ju je tužio za klevetu i tražio odštetu od 50 milijuna dolara jer je zbog optužbi izgubio ulogu kapetana Jacka Sparrowa u filmskoj franšizi 'Pirati s Kariba'.

U njegovoj tužbi stoji da je žrtva prijevare kako bi Heard za sebe generirala pozitivan publicitet i unaprijedila karijeru.

"Gospođica Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je počinitelj. Udarala me i često na mene bacala predmete, uključujući teške boce, limenke, goruće svijeće, daljinske upravljače i konzerve, što me teško ozijedilo", napisao je Depp.

Amber mu je odgovorila protutužbom na 300 stranica u kojoj je opisala "strašno" nasilje s kojim se nosila u braku, a bivšeg supruga nazvala je "čudovištem". Priložila je fotografije svojih modrica, ožiljaka i iščupanih pramenova, kao i slomljenog namještaja da bi dokazala svoju stranu priče.

Johnny je tvrdio da laže i da je modrice nacrtala, a u njegovu su obranu stale i bivše partnerice Winona Ryder i Vanessa Paradis .