Ostalo

Amber Heard uhvaćena u strastvenom poljupcu s poznatom scenografkinjom

Bivša supruga Johnnyja Deppa i nekadašnja djevojka Elona Muska odbija definirati svoju seksualnost

Tabloid.hr
14.01.2020 12:55

Amber Heard fotografirana je u društvu nove djevojke Biance Butti .

Par se strastveno ljubio pri izlasku iz hotela u južnoj Kaliforniji, a nakon toga su se zajedno odvezle u glumičinom Fordu Mustangu.

Bianca Butti je inače poznata scenografkinja s adresom u Los Angelesu, a trenutno se bori s rakom dojke koji joj je po drugi put dijagnosticiran.

Prije nego što se udala za Johnnyja Deppa , glumica je bila u četverogodišnjoj vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree . Njen brak s glumcem potrajao je samo 15 mjeseci, a optužila ga je za fizičko i psihičko zlostavljanje. Nakon toga bila je u vezi s izumiteljem i milijarderom Elonom Muskom .

Amber je u prošlosti sasvim otvoreno pričala o svojoj biseksualnosti, no odnedavno odbija definirati seksualnost.

"Ne definiram se. Ja sam osoba. Sviđa mi se ono što mi se sviđa. LGBTQ je ograničavajuća kratica. Služila je kao kišobran za marginalizirane ljude čija su se prava uskraćivala, ali izgubila je svoju učinkovitost zbog višeslojne prirode čovječanstva. Kako postajemo obrazovaniji i širimo činjenice naše prirode, dodajemo slova. To je bio sjajan štit, no sada smo zapeli iza njega. Jako je važno opirati se etiketama. Ne zanima me koliko ćete slova dodati, na kraju će ostati jedna poruka - mi smo ljudi", rekla je u intervjuu za Elle .