Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NIJE JOJ PRVI PUT

Amber Heard upala u vlastitu zamku: Prije 11 godina nije ni slutila koliko bi ju ovo možda moglo koštati

Već jednom je Amber Heard uhvaćena u iznošenju ne u potpunosti istinitih informacija, no povijest se očito ponovila

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 11.5.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na celebrity suđenju desetljeća neprestano se mogu čuti neki novi, do sada neotkriveni detalji iz privatnog života nekadašnjeg bračnog para glumca Johnnyja Deppa i glumice Amber Heard. Ako je suditi po onome što se saznalo, mira i ljubavi gotovo da i nije bilo u njihovom domu. Bilo je prilike čuti i neke njihove privatne detalje koji gotovo i nemaju vezu s njihovom rastavom braka kao i s Deppovim podizanjem tužbe nakon što je 18. prosinca 2018. godine Amber dala intervju Washington Postu u kojem je govorila kako je ona žrtva obiteljskog nasilja. iako ni u jednom trenutku nije imenovala tko ju je navodno maltretirao, i više nego jasno je da je govorila o svom nekadašnjem suprugu i kolegi, a i sam naslov je aludirao na to: "Govorila sam protiv seksualnog nasilja — i suočila se s gnjevom naše kulture. To se mora promijeniti".

Ako niste pratili suđenje od početka, svjedočenja su prepuna kontradiktornosti. Jedno od njih je i to kada je Amber Heard prvog dana svog svjedočenja izjavila kako nije bila obožavateljica Johnnyja Deppa prije njihove romantične veze i sklapanja braka."Znala sam samo tko je on, ali nisam bila obožavateljica njegova rada. Nisam znala ništa o njemu", tvrdila je pred sutkinjom i porotom zaklinjući se da govori istinu. Ipak, ljudi možda zaboravljaju, no ne i internet. Vjerojatno u tom trenutku svjedočenja nije računala na osobe koje prate svaki korak tog suđenja pa su odlučili podsjetiti na njezin intervju koji je dala prije 11 godina i u njemu je tvrdila sasvim drugačije stvari nego na sudu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3e999fbc-8f26-11ec-906c-0242ac120016/original

Baš u doba snimanja filma inspiriranog knjigom gonzo novinara Huntera S. Thompsona prema kojem je snimljen istoimeni film 'Portorikanske noći: Dnevni opijanja' ('The Rum Diary') u kojem su zajedno glumili Depp i Heard, glumica je razgovarala s novinarkom SheKnowsa o samom filmu, a dotaknula se i kolegijalnog odnosa s poznatim glumcem. Na pitanje novinarke SheKnowsa je li bila obožavateljica Deppovog rada i prije snimanja ili je do toga došlo za vrijeme snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tom prilikom joj je odgovorila riječima: "Tko nije obožavatelj Johnnyja Deppa? To se podrazumijeva. On je kulturna ikona i talentirani glumac otkad znam za sebe", ne sluteći kako će sama sebi 11 godina napravila zamku ovom izjavom - zamku u koju je sama upala.

Druga po redu nepotvrđena informacija na suđenju

Ova informacija koju je izjavila na suđenju je već druga po redu za koju mnogi sumnjaju u istinitost te tvrdnje. Prvi put je, uz podršku svog odvjetničkog tima izjavila kako je nosila točno određeni korektor kako bi navodno prekrila modrice koje joj je nanio njezin bivši suprug. Nitko ne bi ni sumnjao kako je riječ o neistini sve dok se nije oglasila kompanija Milani koja je u svojoj izjavi napisala kako se u to doba upravo taj korektor nije ni proizvodio i to još dugih godinu dana nakon njihove službene rastave braka.

Upravo se čita

Image
KATIJIN SPECIJALITET

Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/037feb02-8f26-11ec-87d6-0242ac12001b/original

Da stvar bude neugodnija za Amber Heard, u korist Deppa je svjedočila i policajka koja je intervenirala u njihovom domu i to u periodu nedugo prije njihovog razvoda. Tada je Amber policajki rekla kako ju je Johnny u svađi pogodio mobitelom u lice čime joj je nanio veliku ozljedu, no upravo ta policajka je pred porotom rekla kako na glumici nije bilo nikakvih tragova nasilja, a jedino neuobičajeno je bilo njezino otečeno lice od plakanja. da je jedino bila otečena od plakanja.

Suđenje je ovog tjedna trenutno pauzirano zbog nemogućnosti dolaska sutkinje nakon čega se će unakrsno ispitivati glumicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjećamo kako je prošlo točno mjesec dana od početka ovog suđenja koje je započelo 11. travnja 2022. godine.

Image

UZNEMIRUJUĆE Modrice, iščupana kosa i opušci na licu: Ovako su izgledali obračuni bivših holivudskih supružnika

Fotogalerija
Image

UZNEMIRUJUĆE Modrice, iščupana kosa i opušci na licu: Ovako su izgledali obračuni bivših holivudskih supružnika

Fotogalerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba