Play ponuda
Play ponuda
napokon progovorila

Amber Rose tvrdi da ju je Kanye West konstantno maltretirao: 'Bila sam na rubu samoubojstva'

Amber Rose i Kanye West prekinuli su prije sedam godina, a starleta je sada progovorila o svemu što se događalo među njima nakon što su se razišli

Image
Foto: © Guliver/Shutterstock
Tabloid.hr/ 26.7.2017. u 10:34
Play ponuda

Amber kaže da joj je Kanye slomio srce kada ju je ostavio, a onda ju nastavio maltretirati. 

"U svim svojim vezama, ja sam bila ta kojoj su slomili srce. Nisam nikad varala svoje dečke i nisam nikad rekla nijednu ružnu riječ protiv Kanyea. Ovo govorim sada, nakon što već šest-sedam godina trpim konstantno maltretiranje od njega", započela je Amber. 

Kaže da se teško nosila s njegovim albumom "My beautiful dark twisted fantasy" koji je izašao nakon njihova prekida, a za koji obožavatelji vjeruju da govori o njihovoj vezi.

"I to je ekstreman oblik maltretiranja, da na albumu govoriš što god je**** hoćeš. A ja sam morala šutjeti i trpjeti", kaže Amber dodajući da je zbog reakcija na album bila na rubu samoubojstva. 

"Predugo sam šutjela. Mogla sam dobiti reality show samo na osnovu toga što sam njegova bivša. Mogla sam napisati knjigu na osnovu toga što sam njegova bivša. Ali odlučila sam sve izgraditi sama kako mi jednog dana netko ne bi mogao reći - Ja sam joj to omogućio", dodala je. 

"Jedino što sam od njega dobila je slava, a slava ti ne donosi je**** novac. Točka", zaključila je Rose. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
u areni zagreb

Oporavlja se od misteriozne bolesti! Celine Dion objavila novi datum koncerta u Zagrebu!

Play ponuda

Više s weba