Play ponuda
Play ponuda
jenny mollen

Američka glumica iskreno na Instagramu: 'Ispustila sam sina iz ruku zbog čega mu je napukla lubanja'

Glumica i spisateljica Jenny Mollen na Instagramu je u srijedu progovorila o ozljedama svoga petogodišnjeg sina koji je pao na glavu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 18.4.2019. u 12:27
Play ponuda

Jenny Mollen, glumica i supruga Jasona Biggsa, otvoreno je progovorila o nesreći koju je doživjela sa svojim petogodišnjim sinom Sidom.

Naime, ispustila ga je iz ruku, nakon čega je pao na glavu i zadobio frakturu lubanje, zbog čega je Sid proveo tjedan dana na odjelu intenzivne njege.

"U subotu navečer ispustila sam sina i pao je na glavu, zbog čega mu je napukla lubanja i sada je na odjelu intenzivne njege. Hvala svim sestrama, neurolozima, pedijatrima, dežurnim doktorima, osoblju kantine i hrabrim ženama koje čiste WC za posjetitelje. Nisam sigurna kada se ova objava pretvorila u govor zahvale na Oscarima, ali hvala bogu na Jasonu Biggsu. Hvala bogu, hvala bogu, hvala bogu", napisala je potresena Jenny.

"Ovo je bio traumatičan tjedan, ali je Sid sada doma gdje se polako i odlično oporavlja. Jede puno čokoladnog sladoleda, a uskoro planira jesti trešnje umočene u čokoladu. Suosjećam sa svim roditeljima koji su se ili koje će se naći u ovakvoj poziciji. Niste sami...", završila je svoj brutalno iskreni tekst uz fotografiju na kojoj drži Sida čije je lice sakriveno emotikonima srca.

Obožavatelji su joj u komentarima poručili da cijene njezinu iskrenost te da se nezgode događaju svim roditeljima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Glumica je u studenom prošle godine proživjela dramu i s drugim sinom Lazlom kojeg je na Dan zahvalnosti ugrizao pas. Jednogodišnjak nije zadobio ozbiljnije ozljede, a Jenny je i nakon te nezgode na Instagramu dokumentirala svoje krhko psihičko stanje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba