Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
porastao broj operacija

Amerikanke žele nadlaktice poput Michelle

Prema ispitivanju koje je naručila Američka udruga estetskih kirurga Amerikanke se dive lijepo oblikovanim nadlakticama Michelle Obame, kao i onima glumica Jennifer Aniston, Jessice Biel i Demi Moore.

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
RTL/ 29.4.2013. u 11:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve više Amerikanki obraća se estetskim kirurzima u želji da imaju nadlaktice poput Michelle Obame, navela je u utorak udruga estetskih kirurga i precizirala da se broj intervencija na nadlakticama nakon 2000. godine povećao za 4.000 posto.

Broj estetskih operacija nadlaktica, bila to liposukcija ili lifting, povećao se za 4.378 posto od 2.000 godine, pa je prošle godine taj zahvat izvelo 5.000 žena, prema izvješću Američke udruge estetskih kirurga (ASPS).

Prema ispitivanju koje je naručila ta udruga Amerikanke se dive lijepo oblikovanim nadlakticama Michelle Obame, supruge predsjednika BarackaObame, kao i onima glumica JenniferAniston, Jessice Biel i DemiMoore.

Liječnici drže da se moda te vrste intervencija može objasniti i utjecajem koji na nas vrše ljudi koje stalno gledamo, pa si kažemo "da, želim biti poput njih", objašnjava David Reath koji predsjeda obrazovnim povjerenstvom ASPS-a.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na gospodarskom forumu

Mia Franić nakon dugo vremena snimljena u javnosti: Manekensku karijeru u potpunosti je ostavila u prošlosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba