Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
za topliju zimu

Amor ne miruje ove jeseni: doznajte tko su nove ljubavi domaćih zvijezda!

Milanu Vlaović impresionirao je marketinški stručnjak Boris. Prošlogodišnju Miss Hrvatske, Antoniju Gogić ljubi bivši suprug Nevene Rendeli Marijan, a Lanu Jurčević jedan tattoo majstor. Jesenske ljubavi potpuno su se zažarile. Čini se da se poznate zvijezde spremaju za zimu, jer u dvoje je svakako toplija

Ružica Đukić/ 9.11.2015. u 17:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljubavna šaputanja najslađa su na početku veze. Tako je i u slučaju Milane Vlaović i njezina dečka, marketinškog stručnjaka Borisa Kovačeka. Par se zajedno u javnosti rijetko može vidjeti, a o svojoj romansi još uvijek šapuću samo među sobom. 

O ljubavi za medije, bivša supruga nogometaša Gorana Vlaovića ne želi reći niti slova. No, njihovi pogledi i ljubavna gugutanja svakako govore više od riječi.  

Govor tijela jednog drugog novopečenog para govori da je njihova veza toliko friška da se još nisu nimalo opustili. Bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić ljubi građevinskog poduzetnika Marijana Bračulja koji se nedavno, nakon sedam godina braka, razveo od TV voditeljice Nevene Rendeli

Ipak, otkrila nam je još ponešto. Primjerice, da je za izgled svojeg dečka zaslužna ona.

Nova ljubav ušla je i u život Lane Jurčević. Naime, ona ljubi tatoo umjetnika Nikolu Zorotovića.

Novu ljubav imaju i Joško Lokas te Miran Kurspahić. Prema svemu navedenom čini se da Amorove strelice više ne pogađaju najviše na proljeće već u jesen jer hladnu zimu lakše je preživjeti u dvoje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gledajte na kanalu RTL Crime

'Twin Peaks' prekršio je sva dotadašnja televizijska pravila! Evo zašto je ova serija jedna od najboljih svih vremena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba