Ostalo

Amy Schumer dobila prijetnje smrću zbog šale: Iza svega stoji šala s glumicom na dodjeli prestižne...

Schumer je na ceremoniji Dunst nazvala 'seat fillerom', a to je izraz za ljude koji popunjavaju sjedeća mjesta u publici

L.K.
15.04.2022 19:00

Komičarka AmySchumer ,koja je bila ijedna od voditeljica ovogodišnje dodjele filmske nagradeOscara, rekla je kako je zbog šale koju je ispričala prisutnima na ceremoniji dobivala čak i prijetnje smrću. Prema riječima komičarke, bila je to šala na račun glumice Kirsten Dunst , kazala jekomičarka u radijskoj emisiji Howarda Sterna 'The Howard Stern Show'.

Schumer je na ceremoniji Dunstnazvala 'seat fillerom', a to je izraz za ljude kojipopunjavaju sjedeća mjesta u publici. Točnije rečeno, kada netko od prozvanih ustane sa sjedalice, onda osoba koja je 'seat filler' "popunjava" njihovo mjesto.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Pa kada ideš u toalet ili ako ideš plakati jer nisi ništa osvojio... zapravo, znate što? Jednostavno ću vam pokazati što rade seat filleri", krenula je AmySchumer sa svojim tipičnim objašnjavanjem vlastite šale.

Baš tada je odlučila i vizualno svima dočarati svoju šalu pa se približila Kirsten Dunst, uzela je za ruku i rekla: "OK, ovo je seat filler. Možeš li se ustati, dušo? Možda trebaš ići u toalet?".

Pročitajte još
Tko se još mogao naljutiti na Oscarima? Pogledajte što su podnijeli Kourtney Kardashain, sestre Williams,...

Upravo tada je Schumer iskoristila priliku i sjela na Kirstenino mjesto. S obzirom na to da je Dunst sjedila pored svog supruga, sada je Schumer morala prozboriti koju riječ i s njim, glumcem Jessejem Plemonsom , koji joj je objasnio da je Kirsten njegova supruga.

"Dobila sam prijetnje smrću. Bilo je toliko grozno da su mi se čak obratile i tajne službe. Mislila sam prvo da su me zamijenili, da je riječ o Willu . Ali ne, rekli su, vi dobivate prijetnje smrću", priznala je komičarka u Sternovoj radijskoj emisiji.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Izgleda kako ju je ova situacija malo umirila i navela na razmišljanje zbog čega će ubuduće najaviti svoje šale osobama na čiji se račun planira šaliti s ciljem izbjegavanja potencijalno neugodnih situacija i iznenađenja.

Treba istaknuti kako je bračni par Dunst-Plemons pristao na svoje uloge u Schumerinom skeču.

Pročitajte još
Amy nije briga tko je snima i gleda. Kad joj se pleše, ona pleše i na ulici