Ostalo

Glumica Amy Schumer otvoreno o liposukciji: 'Dosadilo mi je gledati se takvu u ogledalu'

Američka glumica i komičarka prošle je godine zbog endometrioze izvadila maternicu i slijepo crijevo, otvoreno piznala kako ona i suprug pokušavaju imati drugo dijete, a sada bez dlake na jeziku govori i o liposukciji za koju se odlučila nakon dvije godine nećkanja

RTL.hr
10.03.2022 18:15

Glumica i komičarka Amy Schumer još je u siječnju ove godine obznanila kako će se podvrgnuti liposukciji budući da se zboggubitka kilograma nakon operacije ne može riješiti viška kože unatoč zdravoj prehrani te dugim šetnjama. Zbog toga se odlučila učiniti ono što je mislila da nikad neće -otići pod nož. Predomislila se nakon što su joj u rujnu uklonili maternicu i slijepo crijevo zbog uznapredovale endometrioze. Nećkala se već dvije godine, a prvi put je to pomislila nakon što je prije dvije godine carskim rezom rodila sinaGenea.

A u novom intervjuu za The Hollywood Reporter , Schumer je objasnila kako si u ovoj fazi života samo želi da joj se vlastito tijelo sviđa.

"Nikada nisam bila poznata po tome što sam bila zgodna, ali stigla sam do pozicije gdje mi je dosadilo gledati se u ogledalo", rekla je Amy u razgovoru za američki medij. Trenutačno ima otprilike 75 kilograma, izgleda mršavije nego ikad, a povodom toga nije toliko oduševljena jer je gubitak na težini rezultat brojnih zdravstvenih problema i kronične boli s kojom se suočavala proteklih godina.

Amy Schumer

Izvor: Profimedia

Prošla godine bila joj je prije svega izazovna, a u 2021. je otkrila i kako njezin suprug Chris Fischerpati od Aspergerovog sindroma, poremećaja iz spektra autizma. Također, ona i suprug već neko vrijeme rade na drugom djetetu zbog čega su se podvrgnuli umjetnoj oplodnji, no nažalost, prva runda IVF-a za njih nije bila uspješna.

Za američku streaming platfromu posljednje je snimila seriju "Life&Beth", a uz glumice Reginu Hall i Wandu SkyesAmy će voditi ovogodišnju 94. svečanost dodjeluprestižnih filmskih nagrada Oscara. S tri voditeljice na pozornici, ovo će biti prvi takvi Oscari nakon 35 godina.