Ostalo

Ana Brnabić progovorila o sinu i partnerici: 'Nisam stroga kao Milica'

Samozatajna liječnica sa srpskom premijerkom u vezi je deset godina, tijekom kojih su posvećene karijerama, ali i vlastitom odnosu. I prije negoli je Ana Brnabić postala premijerka, dame su živjele zajedno. O detaljima njihove ljubavi ne zna se puno, no poznato je da je veza počela spontano

T.M.
09.02.2022 11:30

Srpska premijerka Ana Brnabić rijetko kada priča o svom ljubavnom životu ili majčinstvu pa je svaki njezin komentar u vezi privatnog života prava poslastica za sve obožavatelje.

Ovaj put gostovala je u srpskom talk showu kod voditelja Ognjena Amidžića gdje je otvoreno progovorila o sinu Igoru i dugogodišnjoj partnerici, liječnici Milici.

"Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako mu je samo predvečer dopušteno gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić Veseli zečići, stalno ga gledamo. Ima ta epizoda u kojoj se oni nešto igraju i jedan mali ostalima smeta s nekom trubom", rekla je Ana pa nastavila u istom tonu:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Meni je to sve u što se puše truba, a on se okrenuo i rekao: 'To je rog.' Otišla sam na Google i stvarno je bio rog. Rekla sam mu da je pametan, a on se okrenuo prema meni i rekao: 'Kako si zamijenila trubu s rogom?'" ispričala je.

Pročitajte još
Ljubav duga deset godina! Srpska premijerka sa svojom Milicom oduševila Johnnyja Deppa

U emisiji je otkrila kako njezin sin obožava klasičnu glazbu, jahanje i životinje, a na pitanje je li stroga kada je riječ o odgoju djeteta, bez razmišljanja je odgovorila:

"Nisam ja, Milica je. Ja nisam stroga, ali dobro je da netko drži disciplinu", rekla je srpska premijerka.

Parada ponosa u Beogradu - Ana Brnabić i Milica Đurđić

(FOTO:Srdjan Ilic/PIXSELL)

Inače, Milica Đurđić je u veljači 2019. rodila sina Igora. Samozatajna liječnica sa srpskom premijerkom u vezi je deset godina, tijekom kojih su posvećene karijerama, ali i vlastitom odnosu. I prije negoli je Ana Brnabić postala premijerka, dame su živjele zajedno. O detaljima njihove ljubavi ne zna se puno, no poznato je da je veza počela spontano.