Ostalo

Ana Nikolic pokazala figuru nakon sto je smrsavila 50 kg: Za moje mrsavljenje odgovorne su tablete'

Njezina nevjerojatna tjelesna transformacija mnoge je zapanjila, a u srpskim medijima se već mjesecima piše da je za njezin gubitak zapanjujućih 50 kilograma odgovorna operacija ugradnje želučane premosnice.

Tabloid.hr
23.05.2020 14:22

Srpska pjevačica Ana Nikolić trenutno se nalazi u centru medijske pozornosti. Njezina nevjerojatna tjelesna transformacija mnoge je zapanjila, a u srpskim medijima se već mjesecima piše da je za njezin gubitak zapanjujućih 50 kilograma odgovorna operacija ugradnje želučane premosnice.

Ipak, Nikolić je na svojem Instagramu demantirala te glasine i najavila tužbe svih medijskih kuća koje su pisale laži o njezinom gubitku kilograma.


"Dragi moji, da KONAČNO stavim tacku na sve spekulacije- za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo TABLETE ZA MRSAVLJENJE Infinity FatLoss u kombinaciji sa treningom kod kuće i kod mame u studiju! I naravno, uz tretmane u laserskom centru.Svi ostali koji LAŽNO koriste moje ime zarad reklame svojih proizvoda za mrsavljenje( a ima ih !!! ),biće tuzeni. Ne nasedajte",napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u svojem "novom" tijelu. Njezini pratitelji su je optužili da promovira tablete samo zbog novca i suradnje te da je nemoguće da je toliko smršavila od tableta.

Ako je vjerovati tvrdnjama u komentarima, riječ je o tabletama koje koštaju oko 1000 kuna po pakiranju, a navodno služe za suzbijanje apetita, kako sam proizvođač tvrdi na svojoj Instagram stranici.