Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otkrila nam je svoje planove

Ana Rucner o ljetu, životu i ljubavi: 'Udaja je krasna stvar, rastava isto može biti simpatična...'

Sve je onako kako si posložiš u glavi, kaže nam Ana Rucner. To je njezina formula za sretan život. Samo tako, tvrdi, u životu može biti sretna

Nives Polovina Barun/ 7.6.2016. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ana Rucner će prvi dan ljeta, ali i Svjetski dan glazbe, po šesti put zaredom dočekati svirajući na jedinom koncertu zbog kojeg se gledatelji dižu u tri ujutro i dočekuju zoru uz ove zvuke.

Ova glazbena priča na Srđu iznad Dubrovnika postala je tradicionalna. Prošle je godine Ana ondje svirala s majkom, a ove će joj se pridružiti poznati britanski pijanist Oliver Pool.

"On je veliki improvizator i u meni je probudio nešto senzacionalno, što nisam znala uopće da imam", kaže Ana o Oliveru.

A senzacionalno je prije dvanaest godina Ana zaprosila Vladu Kalembera i tako je zakleti hrvatski neženja konačno rekao 'da'. Iako su se prije dvije godine razveli, i dalje su najbolji prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Udaja je krasna stvar, a rastava isto može biti simpatična stvar, ako si jednostavan. Danas drukčije razmišljam nego prije 13 godina. Što će mi život donijeti, uopće ne razmišljam. Prepuštam se trenutku i zaljubit ću se s velikim guštom", kaže Ana.

A dok u njezin život ponovno ne dođe onaj pravi, Ana je posvećena zasad jedinom muškarcu u svome životu - devetogodišnjem sinu Darianu.

Upravo se čita

Image
PET SPOJEVA TJEDNO

Monika odabrala najmlađeg Matea, a kući poslala Gorana: 'Trebaš više vjerovati u sebe, super si dečko'

No do tada, čeka je veliki koncert na zagrebačkom Gradecu 30. lipnja i onaj najveći, za koji već sad uštimava violončelo. 23. srpnja, naime, nastupit će u društvu Josea Carrerasa.

"Pozvali su me iz menadžmenta da nastupim, a očito mu se dopalo, pristao je čast mi je i dat ću sve od sebe", kaže Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon pulske Arene, Anu i njezino čelo čekaju mnoga putovanja. Kraj godine dočekat će u Americi. A možda se baš ondje i ponovno zaljubi. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STIGLA U ROVINJ

Bujna Ukrajinka koja ne posjeduje grudnjak ponovno u Hrvatskoj, već objavljuje vruće fotke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba