Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
šokirala objavom fotografije

Anđa Marić ponovno s muškarcem koji ju je koštao zdravlja? Istražili smo pozadinu fotke s bivšim suprugom

Anđa Marić je sve šokirala objavivši fotku sretne obitelji na kojoj, uz sina Gašpera, pozira i uz bivšeg supruga Primoža Dolničara. Zar je moguće da je ponovno s čovjekom koji joj je napravio kaos od života, zbog kojeg se ozbiljno razboljela?!

Ružica Đukić/ 18.8.2016. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S njezinim su suzama svojedobno suosjećale sve žene. Teško je prihvatiti da čovjek, s kojim si u braku, ima drugu, a još teže kad je riječ o tvojoj prijateljici s kojom je, predlaže ti, najbolje da živite u troje.

Ali nijedna bol se ne može mjeriti s onom koju roditelj osjeća kad mu oduzmu dijete. A ona je prošla sve to i od stresa se razboljela. Godine borbe dovele su je do skrbništva nad sinom, do pobjede nad bivšim suprugom koji joj je i priuštio višegodišnju noćnu moru. A onda je jučer objavila OVU fotografiju.

Ona, bivši suprug i njihov sin smioješe se sretno uz komentar 'Vječno smo obitelj'. Društvene mreže su planule. Svi su se pitali isto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Osmijeh na licu mog djeteta, to je dovoljno objašnjenje zašto i kako sam mogla", rekla je Anđa.

A sve je, kako to obično i biva, išlo na nagovor djeteta. 13-godišnji Gašpi ljetovao je kod oca. Kad je majka došla po njega, imao je želju da sjednu svi zajedno. 

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

"On je skakao, grlio, ljubili su jedan drugog. Primož mi ga je pohvalio, rekao je da se stvarno lijepo ponašao, da je tako dobar dečko. Velik, pristojan i ja sam prvi put imala osjećaj kako je to super, kako je super kad imaš partnera u odgoju. Nisam sama, njemu treba tata", priznala je ona.

Anđa je često isticala kako se trudi s bivšim suprugom biti u korektnim donosima, ali da će za njega ikada izjaviti da joj je obitelj - to je bilo teško vjerovati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Da ja njega 5 godina nisam pogledala u lice jer ga nisam mogla gledati. Bila sam užasno ljuta, ali sad konačno možemo normalno funkcionirati i vidim da mi je dijete sve sretnije i sretnije", rekla je Anđa.

Jedan internetski portal objavio je da su obnovili ljubav. Točnije, da su ponovno u vezi.

"Nismo obnovili ljubav. Halo, čovjek je u braku, ima dijete", kaže Anđa.

Kako je uspjeli oprostiti? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To me isto mama pitala - kako možeš. Jednom, još prije. I onda sam joj rekla - jesam ja to odgajana u kršćanskom duhu ili što? Je li Isus reko - evo ti drugi obraz? Pa dobro, uvijek svi imaju - ali ipak. Budi 'do daske' to što govoriš. Živi taj 'lajt motiv' vjere koju glumataš okolo, nosiš križeve, ideš na ispovijedi i tjeraš djecu da idu na prvu pričest. Ne znam kako se ljudi mogu tome čuditi, a svi su kao vjernici i kršćani", objašanjava ona.

A čude se svi redom. No za tuđe mišljenje Anđu nimalo nije briga. Otkako se razboljela, naučila je selektirati važno od nevažnog i ne dozvoliti da joj itko ili išta remeti duševni mir. 

"Zašto bih ja bila čemerna? Ma briga njega jesam li ja ljuta na njega ili ne. To samo mene opterećuje", tvrdi ona.

O bivšem suprugu, kaže, razmišlja samo kao o ocu svojeg djeteta i želi mu sve najbolje. Fokusirana je na Gašperov odgoj, na svoju novu knjigu i na brigu o zdravlju.  A i tu, na sreću, ima velikih promjena o kojima još ne želi javno govoriti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imam neke novosti o svom zdravlju i izgleda da će ovo isto biti moja pobjeda. Jer kako je Isus rekao, bit će vam po vjeri vašoj", završila je Anđa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sumnjive okolnosti

Šokantna teorija o smrti makedonskog slavuja: 'Toše Proeski nije poginuo u nesreći, ubijen je!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba