Ostalo

Andrea otkrila svoje planove za Valentinovo

Upravo o svojim planovima za Valentinovo našem se Hrvoju Kroli raspričala Andrea Šušnjara, i usput osvrnula se na neizbježne tračeve na našoj estradi, ali i na novostečeno prijateljstvo s Nevenom Ciganovićem.

RTL
12.02.2014 17:36

Andrea Šušnjara već danima bira idealno mjesto gdje će sa svojim Domagojem provesti taj romantični petak.

"Ja zapravo obožavam wellness, bazene, saune sve šta ima veze sa nekakvim masažicama i kupanjem i ovde je jako toplo i lijepo, tako da je ovako zamišljam svoje Valentinovo, negdje uz neku večericu i lagani wellness i to je to ne treba mi ništa više", priznaje Andrea.

Uživancija i to je to što Andrei treba, organizacije se ovaj put prihvatila ona - poučena iskustvom proteklih godina.

"Domagoj me vodio par puta u neke ovako wellnesse i nešto je jadan sav izorganizira neku večericu i sve, a onda bi mu ja rekla da to ništa ne valja di me ovo dovea da mi je ovo najgore Valentinovo i nevalja mi hrana, kakav je ovo bazen i sad je reka da me ove godine neće vodit nigdi", objašnjava Šušnjara.

I baš zato Andrea ovoga puta Domagoju priprema iznenađenje. Iznenađenje nije Andreji ni kada pročita tračeve i loše komentare na svoj račun, štoviše ona samo odmahne rukom na to.

"Ono lijepo zadržim, a ono ružno kroz jedno uho uđe kroz drugo izađe. Stvarno se ne obazirem na to jer o ukusima se ne raspravlja, evo najveća mora mi je bio Neven Ciganović ali evo sad smo prijatelji na facebooku tako da nemam više problema", kaže zgodna pjevačica.

Nada se Andrea da će prijateljstvo sa Nevenom uroditi plodom i da više neće biti na njegovoj crnoj listi. A kad je već o njezinom izgledu riječ, e za to je zaslužan odlazak u teretanu u koju na nagovor dečka redovito odlazi.

Odabrala je Andrea teži put do ljepšeg izgleda, jer iako nema ništa protiv odlaska pod nož ona to nikada ne bi mogla.

"Ja ne bi nikada išla pod nož upravo zato šta sam kukavica, zato šta ne mogu sada ići na neke operacije koje stvarno Bože mi prosti nisu potrebne tako da sve što nema operacijom ovako nekakvi laseri i tretmani masaže to može", rekla je Andrea.

Ipak je Šušnjari draže ispijanje kava i ženska ćakula neko mukotrpno vježbanje i znojenje, a na tim kavama teme su razne, pola godine je prošlo otkako se preselila u Domagojevu obiteljsku kuću i jako je zadovoljna iako u početku i nije bilo tako.

Više pogledajte u prilogu.