Play ponuda
Play ponuda
VELIKA HUMANITARKA

Angelina Jolie donirala novac za stradale u poplavama

'Tragično je što je regiju koju je poharao rat sada zadesila i ovakva prirodna katastrofa. Moje misli i molitve su uz sve koji su u poplavama izgubili svoje domove i najmilije', izjavila je glumica.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 22.5.2014. u 9:34
Play ponuda

Angelina Jolie donirala je 50.000 dolara američkom Crvenom križu kako bi pomogla ljudima u BiH i Srbiji koji su u poplavama ostali bez svojih domova, objavljeno je na njihovoj službenoj stranici.

"Angelina neumorno pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija i iznimno smo zahvalni na njenoj podršci", rekao je DavidMeltzer iz Crvenog križa.

"Tragično je što je regiju koju je poharao rat sada zadesila i ovakva prirodna katastrofa. Moje misli i molitve su uz sve koji su u poplavama izgubili svoje domove i najmilije", izjavila je glumica.

"Osobito sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora poduzeti potrebne mjere kako bi osigurala ta područja", dodala je Angelina.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba