Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTKRIVENI I DETALJI

Angelina Jolie i Brad Pitt su se vjenčali u tajnosti!

Angelina Jolie i Brad Pitt u tajnosti su se vjenčali u subotu. Ceremonija je održana u francuskom Chateau Miravalu, France, rekao je glasnogovornik slavnog holivudskog para.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 28.8.2014. u 14:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se u subotu u maloj kapelici na privatnoj ceremoniji kojoj su nazočili samo članovi obitelj i najbliži prijatelji.

Uoči vjerske ceremonije, Jolie i Pitt su izvadili dozvolu za brak od suca u Kaliforniji koji je vodio ceremoniju i u francuskom Chateau Miravalu.

Sva djeca holivudskog glumačkog para nazočila su vjenčanju. Angelinu su do oltara ispratila najstarija djeca Maddox i Pax.

Zahara i Vivienne su bacale ružine latice, a Shiloh i Knox su 'poslužili' kao nositelji prstena, objavio je detalji glasnogovornik para.

Inače, američki glumački par je u srijedu privatnim zrakoplovom iz Nice doputovao na Maltu gdje će zajedno snimati novi film. Zbog snimanja će pitoreskni zaljev Mgarr na malteškom otoku Gozu biti zatvoren za javnost sve do studenoga.

US Weekly piše da ovo neće biti obična ljubavna drama, već će je Brad i Angie navodno začiniti i  'ludim scenama seksa'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
poduža lista

Prije nego što su se probile u Hollywoodu, ove su se zvijezde okušale u porno industriji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba