Ostalo

Angelina Jolie iskreno o vjenčanju i trudnoći

Lijepa glumica Angelina Jolie odlučila je stati na kraj nagađanjima kako se planira u tajnosti udati za Brad Pitta u Francuskoj i kako očekuje još jedno dijete te otkriti pravu istinu za popularni magazin Vanity Fair.

S.K.
31.08.2011 08:55

Glumica Angelina Jolie , koja je prije desetak dana posjetila Brijune, otkrila je za Vanity Fair kako se ne planira nikakvo tajno vjenčanje niti očekuje još jedno dijete.

"Nikada se nisam osjećala više ogoljeno pred medijima", priznala je Angie te dodala kako je zaista smetaju medijski natpisi izvučeni iz konteksta i 'nategnuta' nagađanja.

"Sada je red na meni da progovorim", izjavila je odlučno glumica i opovrgla sve medijske špekulacija kako je trudna i da namjerava posvojiti još jedno dijete.

Osim što nastoji skriti svoju intimu od očiju javnosti, glumica, redateljica i majka šestero djece ima pune ruke posla.

Angelina, koja trenutno završava svoj redateljski prvijenac u 'U zemlji krvi i meda' , svaki slobodan trenutak provodi sa svojim životnim partnerom Brad Pittom i njihovih šestero djece.

No, u tim obiteljskim trenucima Brad često zeza Angie kako će njezin film o ratnoj Bosni i Hercegovini biti katastrofa.

"Brad misli kako sam nestrpljiva redateljica i doista jesam. Ali bio je uz mene cijelo vrijeme i podupirao me. Došao bi na snimanje i rekao što mu se sviđa, a što ne razumije, a ja, kao i svaka žena, poslušala sam neke savjete, a drugima bi se usprotivila", priznala je ambiciozna Jolie za rujansko izdanje Vanity Faira.