Ostalo

Angelina Jolie o Bradu Pittu: 'Ozlijedio mi je leđa i lakat, a dijete je davio dok je drugo udario po licu'

Prema navodima u sudskim spisima, Pitt je nakon nasilnog čina polijevao bivšu suprugu i djecu alkoholom

RTL.hr
05.10.2022 09:40

Glumica Angelina Jolie podigla je protutužbu protiv nekadašnjeg supruga i kolege Brada Pitta . Ozbiljne optužbe na račun bivšeg 58-godišnjeg supruga stoje u protutužbi kao i detaljan opis zlostavljanja do kojeg je došlo u privatnom zrakoplovu 2016. godine.

Točnije, riječ je o svađi koja se dogodila 14. rujna 2016. godine koja je navodno bila kap koja je prelila čašu i nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahtjeva za rastavom braka.

Angelina Jolie i Brad Pitt

"Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom", stoji u sudskim spisima.

"Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni", navodi se već spomenutim dokumentima.

Zahara Jolie Pitt

U nastavku se navodi kako je Pitt za vrijeme "mnogo napetih sati" leta "povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih" te je "u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom". Odvjetnički tim Brada Pitta se još nije oglasio u vezi ovih navoda.

Pročitajte još
Tko s kim? Najpoznatiji ljubavni trokut Hollywooda svakako je Aniston-Pitt-Jolie. No, nisu oni jedini