Ostalo

Još jedna zvijezda se oglasila: Evo što je Angelina Jolie rekla o ruskoj invaziji

Brojne svjetske face pružile su virtualnu podršku Ukrajini, a na popisu se našla i legendarna glumica i humanitarka Angelina Jolie koja je poručila kako želi mir u svijetu

T.M.
25.02.2022 10:10

Glumica Angelina Jolie poznata je kao velika humanitarka i žena koja se bori za ljudska prava. Trenutna situacija u Ukrajini jako ju je zabrinula, a na društvenim mrežama poručila je kako se moli za sve Ukrajince.

"Poput mnogih od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus, kao i fokus mojih kolega iz UNHCR-a je napraviti sve što je moguće da se osiguraju zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih ljudi i izbjeglica u regiji. Već smo vidjeli izvješća o žrtvama i ljudima koji su počeli bježati iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se prenaglasiti", napisala je u objavi.

Pročitajte još
Angelina Jolie podijelila dirljivo pismo žene iz Agfanistana: 'Pratite što se događa!'

Brojne svjetske face pružile su virtualnu podršku Ukrajini, a neki su otišli korak dalje pa otputovali u glavni glad kako bi snimili film o ruskoj invaziji. Među njima je glumac i redatelj Sean Penn koji će u Ukrajini snimiti dokumentarni film o vojnom napadu Rusije.

Sean Penn

(FOTO:www.profimedia.hr)

"Redatelj je došao u Kijev radi snimanja svih događaja u Ukrajini i da svijetu prenese istinu o ruskoj invaziji na našu zemlju", piše u objavi predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

"Sean Penn je među onima koji podupiru Ukrajinu tako što je došao ovdje. Naša zemlja mu zahvaljuje na takvom znaku hrabrosti i iskrenosti", dodatno se zahvalio Volodimir.