Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GOŠĆA FILMSKOG FESTIVALA

Angelina Jolie s djecom stigla u Sarajevo!

Jolie se u Sarajevo stigla bez svoje bolje polovice, Brada Pitta, a nakon carinske kontrole sjela se u jedan od nekoliko luksuznih automobila te se uputila prema hotelu u centru grada.

Image
Foto: RTL
RTL/ 7.7.2012. u 16:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hollywoodska filmska zvijezda AngelinaJolie u subotu je nastupnim predavanjem otvorila Sarajevo Talent Campus, koji se održava u okviru filmskog festivala u tom gradu (SFF).

Jolie je zajedno sa svojom djecom u popodnevnim satima nenajavljeno doputovala u Sarajevo kao gošća direkcije 18. SFF-a.

Iz direkcije SFF-a je pojašnjeno kako je cilj njezina dolaska davanje potpore mladim filmskim umjetnicima koji u Sarajevu u okviru Talent Campusa istražuju što će budućnost donijeti filmskoj industriji usljed neizbježnih društvenih i tehnoloških promjena.

Uz mlade filmske umjetnike iz jugoistočne Europe, u rad Sarajevo Talent Campusa od ove su godine uključeni i oni iz Armenije, Azerbejdžana, Gruzije i Moldavije.

Predavanju Angeline Jolie prisustvovalo je blizu stotinu mladih redatelja, scenarista, producenata, glumaca i filmskih kritičara iz 13 država.

Angelini Jolie ovom je prigodom uručeno i posebno priznanje počasne građanke Sarajeva, koje joj je u svibnju dodijelila skupština Sarajevske županije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba