Ostalo

Angelina ne odustaje: 'Novac je samo posudio i loš je otac'

Nakon što je Angelina na sudu zatražila da Brad plati alimentaciju, on je rekao da je dao 9 milijuna dolara. Ona tvrdi da je novac samo posudio da kupi kuću

Tabloid.hr
09.08.2018 12:57

Prije nekoliko dana u javnosti je odjeknula vijest da jeAngelina Jolie svog uskoro bivšeg supruga Brada Pitta, optužila za neplaćanje alimentacije za njihovošestero djece (troje biološke i troje posvojene djece). Podnijela je papire sudu i naglasila da u 18 mjeseci nije uplatio ni jednu konkretnu alimentaciju.

Bradov odvjetnički tim je ustvrdio kako je i isplatio i više nego što je trebao u zadnjih godinu i pol dana, točnije više od 9 milijuna dolara.

U izjavi koju je prenioUS Weeklyodvjetnica Samantha Bley DeJean navodi da nakon što je Angelina ostavila Brada i uzela djecu, on je odlučio zadržati kuću u Los Angelesu i tamo ostati živjeti, a kuća je zapravo u njegovu vlasništvu još od razvoda s glumicomJennifer Aniston.

Angelina Jolie, Shiloh, Zahara

"Zamolila je Brada sudjeluje u troškovima novog doma za Angelinu i djecu, ali umjesto toga on joj je posudio novac. Angelina je, naravno, to cijenila. Međutim, pozajmica ne predstavlja alimentaciju. Tražila ga je da plati pola troškova za djecu,no on to nije učinio. Stoga se morala nositi s time posljednje dvije godine", stoji u izjavi.

Izvor blizak glumici, koja trenutačno snima drugi nastavak filma "Maleficent" tvrdi kako se Angelina moralavratitisnimanju filmova da bi mogla pokriti sve troškove koje iziskuje odgoj djece.

"Nije radila godinu i pol dana kako bi bila s djecom i sada samo radi kako bi mogla otplatiti novu kuću s obzirom na to daje Brad ostao živjeti u njihovu obiteljskom domu."

Pitt i njegov odvjetnički tim pak ističu kako Angelina samo želi pridobiti javnost i produbiti njihov sukob.

U obranu glumca stali su njegovi prijatelji koji tvrde kako on svaki mjesec plaća stotine tisuća dolara za troškove terapija, putovanja i tjelesnih čuvara.

Bradovi prijatelji tvrde: 'da je podnijela prijavu samo kako bi u javnosti prikazala Brada kao katastrofalnog oca, a on to doista nije.'

'The divorce case has been held in front of a private judge to keep it out of the press,' one friend told the gossip site. 'But she filed in LA Superior Court knowing that it would go public and that he would be made out to be a deadbeat dad which he isn't.'