Ostalo

Angelina obećala druženje s fanovima u Zagrebu

Naše odbrojavanje je pri kraju. Angelina Jolie i Brad Pitt za nešto manje od 24 sata stižu u Hrvatsku. Tim povodom imamo veliko iznenađenje za sve njihove poklonike. Najpoznatiji par na svijetu moći ćete vidjeti na druženju s fanovima, i tako usred Zagreba osjetiti dašak onog pravog Hollywooda.

S.K.
17.02.2012 07:25

Više nije riječ o šuškanjima, zlatni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt u petak stižu u hrvatsku metropolu.

"Projekcija će biti u Arena Imaxu u koji stane nešto malo manje od 500 ljudi i sretnika koji će moći pogledati film, a u lobiju će biti postavljen crveni tepih kakav i priliči ovom događaju i ovakvim zvijezdama. Crvenim će tepihom prošetati, osim Angeline i Brada, i glavna glumačka ekipa", rekla je PR menadžerica Blitza Ivona Lušić .

No, susret s najslavnijim zvjezdanim parom na svijetu nije rezerviran isključivo za vlasnike najtraženije pozivnice u državi. Angelina ipak više od susreta sa zvijezdama drži do svojih obožavatelja, što je još jednom dokazala u Sarajevu gdje je kupila 2.500 ulaznica za premijeru i podijelila ih ratnim udrugama.

"Pozivamo sve obožavatelje koji žele prisustvovat događanju da dođu u 16 sati u Cinestar Arena , gdje će biti određene pozicije za obožavatelje i onda će imati prilike vidjeti te krasne holivudske zvijezde u Zagrebu", pozvala je obožavatelje da dođu na premijeru.

Vremena za potpisivanje autograma sigurno će biti, no hoće li Brangelina imati vremena za razgledavanje grada, još je pod velikim upitnikom, iako se šuška da su zakupili cijeli kat hotela Esplanada .

"Nažalost, nemamo informacije takvog tipa. Njihovi su rasporedi pretrpani i u Zagrebu neće moći biti jako dugo, ali svako vrijeme koje će biti vjerujemo da će biti kvalitetno", dodala je menadžerica Blitza.

Međutim, svi oni koji neće moć doći na svečanu premijeru, neće ostati zakinuti. Naime, cijeli događaj će moći pratiti na Cinestar TV-u .