Play ponuda
Play ponuda
NAPUSTILA HRVATSKU

Angelina oduševljena Hrvatskom: Vratit ću se s Bradom!

Proslavljena američka filmska glumica Angelina Jolie u petak navečer je na Malom Brijunu odgledala kultnu predstavu kazališta Ulysses "Kralj Lear". U poslijepodnevnim satima u subotu napustila je Hrvatsku.

rtl.hr/ 20.8.2011. u 8:00
Play ponuda

Nakon predstave u društvu predsjednika Republike Ive Josipovića i osnivača kazališta Ulysses Rade Šerbedžije, hollywoodska zvijezda se vrlo prisno i susretljivo obratila novinarima.

"Oduševljena sam predstavom koja razbija okvire klasične predstave. Ambijent u kojem je igrana idealan je za ovo djelo, a Rade Šerbedžija u glavnoj ulozi kralja Leara bio je izvrstan. I inače cijenim njegov rad i drago mi je da sam ga vidjela i u ovoj kazališnoj ulozi“, rekla je Jolie.

Jolie je rekla kako je i prošlog ljeta htjela doći na Brijune, no da je u posljednji trenutak zbog obaveza morala odustati. Kazala je i kako se u petak odmah po dolasku na Brijune kratko susrela s predsjednikom Josipovićem s kojim je razgovarala o Hrvatskoj i umjetnosti, te o problemu razminiravanja.

Angelina Jolie je inače u Hrvatsku, u najvećoj tajnosti stigla u petak popodne oko 16:30 sati sletjevši privatnim zrakoplovom u pulsku zračnu luku. S njom je stiglo i njezino dvoje djece. Na Brijunima ju je zatim u Bijeloj vili primio predsjednik Josipović sa suprugom Tatjanom.

U subotu ujutro Angelina Jolie se ponovno susrela s predsjednikom Ivom Josipovićem na radnom doručku, na kojem je bila prisutna i Đurđa Adlešić kao i predstavnici Hrvatskog centra za razminiranje. Angelina je najavila pomoć Hrvatskoj oko problema razminiravanja.

Glumica je napustila Hrvatsku u poslijepodnevnim satima u subotu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba