Ostalo

Angelina ovisnica o kontroli, Brad o drogi, ali u sobi su kao zečevi!

Slavni holivudski par jedan je od onih koji izgleda veoma skladno na crvenom tepihu te sve zanimaju neke pikanterije iz njihovog privatnog života pa je neimenovani izvor otkrio neke detalje o glumcima.

I.H.
12.04.2014 12:33

Angelina Jolie i Brad Pitt su jedan od najpopularnijih parova u Hollywoodu te svi prate svaki njihov korak.

Radar Online je uspio zaviriti između njihova četiri zida te otkriti neke pikanterije iz njihova života.
Tako su otkrili kako je Pitt sklon pušenju trave, a Angelina opsjednuta njihovom slikom u medijima.

"Jolie jako kontrolira Brada - njegov nastup u medijima, garderobu, sve. On radi sve što mu ona kaže, no privatno najviše voli pušiti cigarete i marihuanu. Ovisnik je. Rekao je Angie da je prestao s drogom, no i dalje je isti dečko kakav je bio kad ga je upoznala", otkrio je izvor koji je otkrio i kako su se Pitt i njegova bivša supruga Jennifer Aniston zajedno 'napušavali' dok su bili u braku.

Angie navodno mrzi Bradovu bivšu te se i dalje s njom natječe kako profesionalno, tako i na privatnom planu.

"Angie kontrolira sliku o sebi u medijima. Želi održati tu neku 'hippie' sliku o sebi dok hoda po svijetu i radi nesebične stvari", rekao je izvor otkrivši kako ni kod kuće slavni glumci nisu glavni, već su to njihova djeca Shiloh, Maddox, Pax, Zahara, Vivienne i Knox .

"Ta djeca su divlja. Neprestano vrište, i danju i noću, te su uvijek u neredu. Po cijeloj kući možete pronaći hranu, prazne kutije McDonaldsa, omote od slatkiša, igračke i odjeću, čak i mrtve bube. To je odvratno, no Brad i Angelina smatraju da je to u redu. Od čistačica se očekuje da sve to počiste", kazao je izvor.

Brad je navodno discipliniraniji roditelj.

"Najveći kamen spoticanja oduvijek su bila djeca i način kako ih odgojiti. Oboje su nesigurni u vezi: ona se brine da je on vara, a on misli da će ga ona prevariti jer je 12 godina mlađa od njega", rekao je izvor.

Bez obzira na te probleme, Jolie je ludo zaljubljena u Brada.

"Zaljubila se onog trenutka kad ga je upoznala, a i on nju voli jednako", nadodao je veoma informirani izvor rekavši kako slavni par nema problema ni u spavaćoj sobi.

"Kao zečevi su. Vrlo su nastrani i završe u krevetu kad god uhvate priliku. Spremačica je pronašla i seks igračke u njihovoj sobi. Brad i Angie savršeno si pašu", zaključio je neimenovani izvor.