Play ponuda
Play ponuda
ALI ĆE SE VRATITI

Angelina se boji hrvatskih medija

Ono što se činilo kao nemoguća misija, dolazak Angeline Jolie u Hrvatsku, ipak se ostvarilo i to zahvaljujući njezinom starom prijatelju Radi Šerbedžiji. Na predstavljanju knjige glumac nam je priznao da se Angelina boji hrvatskih medija, zbog čega je prošle godine u zadnji tren odustala od posjeta.

RTL/ 26.8.2011. u 19:26
Play ponuda

Iako je Rade Šerbedžija u Zadru predstavio svoj novi album, najveće je zanimanje ponovno pobudila – fatalna Angelina Jolie jer očito još nikome nije "sjelo" da je uistinu bila u Hrvatskoj.

"Prošle je godine trebala doći u zadnji čas, no nije jer je bila takva medijska navala na nju i ona to nije mogla dopustit zbog svoje djece", rekao je Šerbedžija.

"Mediji su pričali gluposti i rekli čak da sam ja cijeli posjet izmislio da bi pojačao prodaju karata na Brijunima", razočarano je nadodao glumac.

Zbog ovogodišnjeg ispunjenog obećanja da će biti daleko od nezasitnih paparazza ovaj posjet neće biti i posljednji.

Na Brijunima je Angelina bila smještena u vili Brijuniki gdje su ulazi u vilu bili čuvani od strane vojske te je imala veliki prostor za kretanje i uživanje sa svojom djecom.

Odjedanput se ona osjećala kao nepoznata glumica i sa svojim prijateljima glumcima uživala je do dugo u noć.

Čini se kako ovaj posjet neće biti zadnji i da poslovni odnos Jolie-Šerbedžija ovdje nije završen. Kada će se on nastaviti ostaje strogo čuvana tajna, koju Šerbedžija vjerojatno zna, ali je čuva samo za sebe!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba