Ostalo

Angie napustila Zagreb i poručila: Dolazim ponovno!

Angelina Jolie je povodom premijere svog filma 'U zemlji krvi i meda' posjetila Zagreb u kojem su je dočekale stotine obožavatelja. Iako se već iste večeri vratila suprugu Bradu i djeci u Marseille, poručila je kako joj se naša zemlja uistinu sviđa te kako će se vratiti već ovog ljeta.

RTL
17.02.2012 17:55

Naša Antonija Mandić uhvatila je Angelinu čim je izašla na crveni tepih i odmah ju 'zaskočila' pitanjima. Gromoglasni vrisak obožavatelja prolomio se čitavim centrom.

"Uzbuđena sam što sam ovdje jer i Hrvatska ima tešku povijest te se dugo borila za neovisnost", rekla je Angie urednici RTL-ove emisije Studio 45 .

"Već sam bila u Hrvatskoj i presretna sam što sam se vratila u vašu zemlju", dodala je.

Angie je objasnila i zašto njen životni suputnik nije uz nju.

"Djeca su iscrpljena jer su u zadnje vrijeme dosta putovala, pa je jedan od roditelja ipak morao natrag u Marseille da se pobrine za njih".

Tijekom sat vremena koliko je planirala ostati na crvenom tepihu, RTL-ovi novinari su je uspjeli uhvatiti još nekoliko puta.

Angie im je priznala kako je inspirirana našom zemljom, hranom i načinom života. U Hrvatskoj se odlično provela s kazališnom skupinom Ulysess.

"Tu večer kada sam gledala Radu Šerbedžiju kako glumi kralja Leara, to je bila jedna od najljepših večeri u mom životu. I djeci se svidjelo u Hrvatskoj pa su se ljutila što ih nisam i ovaj put povela sa sobom", dodala je Angie.

Glumica se planira vratiti u Lijepu našu, a na pitanje je li naučila hrvatski riječi, našoj je novinarki otkrila kako je naučila neke riječi, no da mora još puno vježbati.

Na crvenom tepihu u Areni centru su se prije nje pojavili Branko Đurić i Rade Šerbedžija te dali nekoliko autograma i krenuli davati intervjue.

Angelina i Rade Šerbedžija su se nakon sat vremena provedenih na crvenom tepihu zaputili u kinodvoranu u kojoj je u 19 sati prikazana hrvatska premijera filma ' U zemlji krvi i meda '. Dočekani su pljeskom, a mnogi su i ustali kako bi pozdravili holivudsku zvijezdu. Paru se na pozornici pridružio i ostatak glumačke ekipe koja je radila na filmu.

Glumica nije prenoćila u Zagrebu, već je oko 19.30 sati privatnim automobilom prevezena na zagrebačku zračnu luku, otkud je odletjela u francuski Marseille gdje su je željno iščekivali Brad i njihova djeca.