Ostalo

Angie se raspričala pred kamerama RTL-a!

Angelinin dolazak u sarajevsku Zetru popratili su strani i domaći mediji, pa tako i kamere RTL Televizije, a s odlično raspoloženom glumicom i redateljicom, uspjela je 'proćaskati' i naša urednica Antonija Mandić.

RTL
15.02.2012 15:30

Angelina Jolie je u sarajevsku Zetru stigla sa svojim životnim suputnikom, jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta, slavnim Bradom Pittom .

Njezin dolazak na premijeru filma U zemlji krvi i meda u Sarajevu popratili su brojni domaći mediji, pa tako i kamere RTL-a, a urednica i voditeljica emisije Studio 45 na RTL2 Antonija Mandić uspjela je s odlično raspoloženom Angie porazgovarati i na crvenom tepihu.

"Nadam se da neću doživjeti emocionalni slom pred svim ovim ljudima u Sarajevu, no film smo napravili upravo zato da bi ljudima približili ovaj problem te kako bi ih naveli da ne zaborave na neke stvari", komentirala je Angie svoje uzbuđenje oko dolaska u Sarajevo, nadodavši kako je sasvim normalno da se ona i svi oko nje tako osjećaju.

"Svoju sam ekipu toliko tjerala da nauče engleski, tako da se ni ja neću izvući da ne naučim par riječi na bosanskom", kroz smijeh je izjavila slavna glumica koja se kasnije i doista okupljenima u dvorani obratila na njihovom jeziku.