Play ponuda
Play ponuda
Tko tu koga?

Ponovno su prevarili sve? Anja Bla i Baka Prase na meti negativnih komentara zbog jednog detalja

Iako se Anja i Bogdan više ne prate na društvenim mrežama i tvrde kako je ljubavi došao kraj, obožavatelji su primijetili kako se fitness trenerica u posljednje vrijeme svakodnevno snima u Bogdanovom stanu pa su došli do zaključka kako su lažirali prekid

Image
Foto: privatni album
T.M./ 25.1.2022. u 20:00
Play ponuda

Prije godinu dana tinejdžeri diljem bivše Jugoslavije u anketama su glasali za najpopularniji par u svijetu influencera. Naravno, daleko najviše glasova imali su Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase i Anja Blagojević. Zaljubljeni golupčići tako su imali stotine tisuća obožavatelja, drugi ljubavni parovi su ih kopirali, a oni su spojili ugodno s korisnim - zarađivali ozbiljne novce zahvaljujući istoj vezi. 

Iako je izgledalo kako između njih ne postoje problemi, Bogdan je iznenadio obožavatelje nakon što je na svom Instagram profilu priznao kako više ne ljubi atraktivnu influencericu.

I dok su neki mislili kako je riječ o još jednoj šali, drugi su komentirali kako ga je Anja ostavila zbog toga što posljednjih mjesec dana Baka Prase proživljava pravi pakao na društvenim mrežama s obzirom na to da ga mnogi optužuju da je jednim dijelom kriv za smrt mlade influencerice Kristine Đukić. 

''Anja i ja smo prekinuli. Nije nikakva šala. Jednostavno smo došli do točke gdje se više nismo slagali i naša veza je naletjela na zid. I dalje se volimo i teško nam je, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put'', napisao je Bogdan početkom 2022. godine. 

Obožavatelji su tugovali na društvenim mrežama, molili popularne influencere da daju još jednu šansu ljubavi, a onda su primijetili jedan detalj koji je probudio dodatne sumnje u njima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Iako se Anja i Bogdan više ne prate na društvenim mrežama i tvrde kako je ljubavi došao kraj, obožavatelji su primijetili kako se fitness trenerica u posljednje vrijeme svakodnevno snima u Bogdanovom stanu pa su došli do zaključka kako su lažirali prekid i ponovno prevarili narod. 

"Anja Bla koja se svaki dan snima u Bakinom stanu, a tvrdi da su prekinuli. Koliko čete još varati ove maloljetnike. Najgori par na estradi, lažljivci", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji na svijetu

Moderna obitelj! Karim Benzema pozirao sa sinom, podržala ga bivša supruga, ali i sadašnja djevojka

Play ponuda

Više s weba