Ostalo

Ante je Simoni ukazao na Isusa: 'Rekla sam mu da me vodi njemu, da ga želim upoznati'

Gdje će Simona dočekati 2016., ne znamo, no Božić će provesti u miru i toplini vlastita doma, uživajući u svetosti tog blagdana. Vjera joj je, kaže, spasila život, pa s Bogom sad ima poseban odnos

Ana Miščević
15.12.2015 18:30

Blagdani pred nama poseban mir unose u dom Simone Ištvanović . Otkako se razvela od Ante Gotovca , živi u bezuvjetnoj vjeri prema Bogu. No upravo je Anti, koji ju je doveo do dna, i najzahvalnija za mir koji je pronašla u sebi. Kontroverzni joj je poduzetnik ukazao na Isusa Krista.

"Kad sam ja to čula od Ante - šta je Isus živ? Onaj o kojem gledam film kad je Božić? Bilo mi je to nekako čudesno, neobično, nadnaravno. Rekla sam Anti - vodi me tom Isusu, želim ga vidjeti, želim ga upoznati, želim da me ozdravi, želim da me oslobodi", rekla je Simona.

Upoznala je sad već pokojnog fra Zvjezdana Linića i otvorila mu dušu, priznala grijehe, a on joj je pokazao kojim putem mora krenuti dalje.

"Taj sakrament ispovjedi, tu sam doživjela milosrdnog Isusa, milosrdnog Boga koji oprašta, koji zaista kaže opraštam ti, grijeha se tvojih više ne spominjem - idi i ne griješi više", dodala je.

No ono u što se uvjerila je, da je oni koji bi najviše trebali praštati, osuđuju zbog prijašnjeg života kojeg je vodila.

"Bilo je baš teško jer među tim pravednim ovčicama u crkvi sam vidjela i osuđivanje i nevjeru prema meni i različite klevete, ali tko sam ja da sudim. Jer najlakše je gledati oko sebe, a najteže u sebe. Ja iza sebe imam prošlost koju je božje milosrđe izbrisalo", rekla je Simona.

A ono što ne može izbrisati je želja za sretnom obitelji, muškarcem uz kojeg će ona i njezina kći Gabrijela biti još sretnije. No na njega će još pričekati, jer je tek nedavno prekinula zaruke sa Stanislavom Mijokovićem .

"Teško je kad si osuđivan, jer to stvori velike rane koje često znaju biti tako duboke da treba dugi niz godina da se oporave".

Ona je upravo na tom putu oproravka, na kojem uz vjeru i kćer veselje pronalazi i u poslu. Otako je postala vizažistica Simona radi punom parom i uljepšava tuđa lica, baš onako kako je vjera, kaže, uljepšala njezin život.