Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
videom isprovocirala mnoge

Ante Tomić usporedio Bornu Rajić sa ćaknutom ruskom kneginjom

Borna Rajić ovih je dana dosta pjevala, iako bolje da nije. Uskrsne pjesme u njezinoj izvedbi paraju uši, a bogme i živce. Borna se, naime, ufurala u ulogu kakvog life coacha i propovjednika, pa u video uratcima iz vlastite produkcije sipa vjerske mudrosti čitajući ih sa šalabahtera. To je Anti Tomiću bilo dovoljno da je pošteno opere u svojoj kolumni i pokrene pravi internetski fajt

RTL/ 8.4.2015. u 17:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Borna Rajić, vjerujemo da ćete se složiti, ne baš talentirana pjevačica donedavno je u javnosti bila percipirana samo kao jako uspješno razvedena supruga poduzetnika Luke Rajića. No, njoj to nipošto nije bilo dovoljno. Odlučila je postati life coach, duhovni savjetnik i moderni propovjednik. U manje od mjesec dana svojim je osebujnim savjetima, plesom i stavovima uspjela uzburkati javnost pa se o njoj raspisao čak i jedan od najpoznatijih kroničara našeg društva - književnik i novinar Ante Tomić.

"Ako ste stariji od 40 i pamet vas, Bogu hvala, nije sasvim napustila, u jednom vas trenutku mora ispuniti mučnina od te dokone gospođe koja je našla sreću i smisao u našem Spasitelju, Budi, Konfuciju i Celine Dion, a njezinu radosnom spokoju nije odmoglo ni onih nekoliko desetaka milijuna u tvrdoj valuti koje je stekla razvodom", napisao je Tomić.

Tomić, kao Tomić, nije na tome stao. Usporedio je Bornu Rajić s ćaknutom ruskom kneginjom , Isusom Kristom na amfetaminima i Christinom Aguilerom nakon moždanog udara. A Borna? Ona pak nastavlja na društvenim mrežama svoj biblijski tečaj očito samo vezan uz stari zavjet. Jer s Tomićem se obračunala u stilu oko za oko, zub za zub.

"Čini se da Ante Tomić ima prirodnu alergijsku reakciju komuniste na spomen Krista. Tim više što im je odzvonilo za sva vremena; gušterica najviše mlatara repom kad joj odrežeš glavu", oglasila se Borna na Facebooku.

Prije no što je to napisala, zamolila je svoje Facebook prijatelje da joj pomognu odgonetnuti tko jev uopće Ante Tomić. Tjedan prije pitala se tko je Pero Kvesić?! Polako, ali sigurno, Borna se upoznaje s hrvatskim književnicima. Još malo i bit će petica iz lektire. A sve je više zanima i politika.

"Da se svi oni poput ambasadora Slavka Goldsteina koji u zgradi hrvatske ambasade s velikom drskošću vješa sliku tog istog maršala i vrijeđa", rekla je Borna u jednom od svojih video uradaka.

Ne bi bilo loše, pogotovo jer stanuje u Parizu, kad bi Borni netko objasnio da se taj čovjek - veleposlanik njezine domovine, ne zove Slavko nego Ivo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba